2777
2789
🤣بریم یا زوده ؟ بریم یا درستش میکنن مملکتو؟😅😅😅😅😅😂😂😂😂

ریدن توش چطوری جمعش کنن به قول یارو موقعی که حسن اومد میگفت جیب اخوندا بزرگتره از اونی کت وشلوار میپوشه جیبش بزرگتره پس بیشتر میخواد حالاحالا دست از سرمون برنمیدارن تاجیباشون رو پر نکننننن😭😭😭😭😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برو پیشخوان ها احراز هویت کن  کد دع رقمی رو بده بهشون حله یا با یه اپلیکیشن خودت ثبت نام ...

عزیزم تفاوت احراز هویت با گوشی و تو کافی نت چقدره ؟ما رفتیم کافی نت نفری ۴۵گرفت شوهرم میگه با گوشی بیست تومن بیشتر نیس

خیلی سخت است به کسی که آتش گرفته است توضیح بدهی که نباید بدود :)))) همه ی چیزهای از دست رفته یک روز برمیگردند اما درست وقتی که یاد میگیریم چطور بدون آن ها زندگی کنیم:)))
عزیزم تفاوت احراز هویت با گوشی و تو کافی نت چقدره ؟ما رفتیم کافی نت نفری ۴۵گرفت شوهرم میگه با گوشی ب ...

نمیدونم عزیزم من ک خطم مشکل داره هنوز احراز هویت نکردم :/ 

مامانم رفته بود کافی نت کلش۴۰ شده بود 

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
مدارک رو ببرید کافی نت و ثبت نام کنید و بعدکد پیگیری براتون پیامک میشه و بعد اون کد رو ببرید پیشخوان ...

هزینه کافی نتش چقدر شد عزیزم؟

خیلی سخت است به کسی که آتش گرفته است توضیح بدهی که نباید بدود :)))) همه ی چیزهای از دست رفته یک روز برمیگردند اما درست وقتی که یاد میگیریم چطور بدون آن ها زندگی کنیم:)))