2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیره خرما و توت و اینا 

معجون 

غذا برنجی زیاد بخور 

ازین جور چیزا بخور 

قرص چیه 

من وزنم 48بود،با همینا الان نزدیک 60ام 

قدمم 165

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
شیره خرما و توت و اینا  معجون  غذا برنجی زیاد بخور  ازین جور چیزا بخور  قرص ...

اشتهام خوبه میخورم ولی وزن نمیگیرم

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی تو خدای خوب منی🖤🙂

اگه میخوای چاق بشی فقط این پودرا و قرصاک عطاریا سایت ها میفروشن نخر به هیچ وجه. من خودم میخوام چاق شم اول اینکه آب زیاد بخور. تخم مرغ ابپز وسیب زمینی سرخ کرده. بعدشم قرص well woman که تقویتی همه ویتامینارم داره ازداروخونه بخر بخور ک عالیه 

میان وعده اضافه کن تا میتونی سیب زمینی آبپز صبحانه بخور و همیشه جوانه گندم با ماست بخور 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
اگه میخوای چاق بشی فقط این پودرا و قرصاک عطاریا سایت ها میفروشن نخر به هیچ وجه. من خودم میخوام چاق ش ...

ممنون اره ویتامین خیلی وقته نمیخورم و فک کنم چون شیرم میدم لاغر شدم

میان وعده اضافه کن تا میتونی سیب زمینی آبپز صبحانه بخور و همیشه جوانه گندم با ماست بخور 

جوانه گندم ی مدت خوردم یکی دو کیلو اضافه کردم

جوانه گندم ی مدت خوردم یکی دو کیلو اضافه کردم

خب همونو ادامه بده بخور 

دنبال قرص و دارو نباش 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
قبلا قرص چاقی هیمالیا خورده بودم 67 شده بودم بعدش باردار شدم نخوردم لاغر شدم😶

ترک نگرفتی

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰