2777
2789
عنوان

کیفیت جنینام پایینه😔

4947 بازدید | 15 پست

بار اول که انتقال دادم هر دوتا جنینم کیفیتشون a بود ولی منفی شد...

الان کیفیت سه تا جنین دیگه ام b و c😔

بعد از منفی شدن انتقال اول دیگه اصلا حوصله نداشتم مجدد انتقال بدم، به اصرار شوهرم اومدم....

الانم که دکتر میگه کیفیت جنین رو مثبت شدن تاثیر داره....

خیلی افسرده و ناراحتم...

شما بودید انتقال میدادید یا بیخیال میشدید؟😔

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیفیت جنین که خیلی تاثیر داره. ولی تو مرکز یه خانم بود دو تا B انتقال داده بود دوقلو گرفته بود باردار شد. کار خداست انتقال بده

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝
کیفیت جنین که خیلی تاثیر داره. ولی تو مرکز یه خانم بود دو تا B انتقال داده بود دوقلو گرفته بود باردا ...

چه خوب. خوش به حالش. از بس بابت بچه نداشتن به همه باید جواب بدم خسته شدم😔

ان شاءالله خیره

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت

نا امید نباش برا شما هم انشاله میشه درک میکنم چی میگی

‌‌‌یه روزنامه نگار هستم با افتخار☝

اگه فقط رو مثبت بودن تاثير داره انتقال بده پناه بر خدا

ولي اگه ممكنه بعدا بچت مشكل دار دنيا بياد نه انتقال نده

@نی_نی_یار_۵  بهت قول میدم ک فردا بیشتر از امروز عاشقت باشم😊               لغو کاربریم نکن هیچوقت😁
اگه فقط رو مثبت بودن تاثير داره انتقال بده پناه بر خدا ولي اگه ممكنه بعدا بچت مشكل دار دنيا بياد ...

فقط رو مثبت بودن تاثیر داره

کیفیت جنین تاثیر داره ولی درنهایت همه چیز به خواست خداست.دوستم فقط یه جنین داشت اونم کیفیت پایین بود،موقع باز کردن فریز کیفیتش پایینترم اومده بود ولی همون یه دونه گرفت. بچش ماشالا تپلی و سالمه.انشالا به مراد دلت برسی 

کیفیت جنین تاثیر داره ولی درنهایت همه چیز به خواست خداست.دوستم فقط یه جنین داشت اونم کیفیت پایین بود ...

خوش به سعادتش😍

عزیزم منم 15 تا جنین هشت سلولی a داشتم بعد رشدشون که میدادن برای بلاست ضعیف میشدن، فکر کن همشون برای سه روز یه کیفیت داشتن ولی من بار آخر بسته ی آخر خداروشکر مثبت شدم، همون جنین b یا c که میگی ممکنه بعدش خوب رشد کنه حتی از جنین a بهتر

خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم شما با جنینای بی و سی نتیجه گرفتی؟؟؟خراش و پی ار پی هم انجام دادی؟استراحتت چجوری بود؟؟؟؟؟؟؟

من تازه امروز انتقال دادم. توکل به خدا

نه دکترم گفت نیاز به هیچ کاری نیست