2777
2789
عنوان

درمان افسردگی با طب سنتی یا مدرن ...

198 بازدید | 20 پست

احساس میکنم افسردگی گرفتم   بنظرتون واسه درمان پیش کدومشون برم بچه ها ؟؟

به اسم کاربریم نخندین    هرچی میزدم  مینوشت تکراری   شانسی اینو قبول کرد عضو شدم😂

اول برو‌مشاور

بعدم گرمیجات مصرف کن

بعدش یه ازمایش خون چکاپ اساسی بده

مولتی ویتامین اهن کلسیم مصرف کن

غذاهای مقوی بخور

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول برو‌مشاور بعدم گرمیجات مصرف کن بعدش یه ازمایش خون چکاپ اساسی بده مولتی ویتامین اهن کلسیم مصرف ...

چکاپ دادم   همه چی اوکی بود   

به اسم کاربریم نخندین    هرچی میزدم  مینوشت تکراری   شانسی اینو قبول کرد عضو شدم😂
والبته مشاوره وتغییر طرز تفکر وتغییر شیوه زندگی هم مقداری موثره اما داروهای شیمیایی برا افسردگی رو ق ...

عزیزم تو شهرمون دکتر طب سنتی نداریم

منم افسرده ام  اما دلیلشو میدونم  وبا داوا و طب سنتی حل بشو نیستش .

یعنی با دکتر خوب نمیشیم؟؟

ببین دلیلشو پیدا کن  اول دلیلشو پیدا کن . بعد برو دکتر و...

دلیلش پیدا کردم    بنظرم اگه آروم شم   خودم همه چی رو درست میکنم 

چکاپ دادم   همه چی اوکی بود  

پس حتما برو روانکاو

یا خودت بشین با خودت فکر کن ببین علت افسردگیت چیه؟

درمان های دارویی فقط مسکن هست‌ 

منتهی تو ایران هنوز علم روانشناسی جا نیوفتاده انتظار دارن با دارو درمان بشن... درصورتی که دارو فقط برای اینه که موقتا علائمت کم بشه تا بتونی مشکلت رو ریشه ای حل کنی

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
پس حتما برو روانکاو یا خودت بشین با خودت فکر کن ببین علت افسردگیت چیه؟ درمان های دارویی فقط مسکن ه ...

دلیلش این بوده که بعد ازدواج زیادی از خودم گذشتم    خودم نادیده گرفتم