2777
2789
عنوان

درمان افسردگی با طب سنتی یا مدرن ...

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 20 پست
خب پس .دلیلش رو پیدا کردی  برو دنبال راه حلش ‌

العان که ب خودم میرسم  اعتماد بنفسم رفته بالا   بقول بچه های نی نی سایت ملکه شدم   ولی انگار ی غم تو ذهنم مونده

به اسم کاربریم نخندین    هرچی میزدم  مینوشت تکراری   شانسی اینو قبول کرد عضو شدم😂
دلیلش این بوده که بعد ازدواج زیادی از خودم گذشتم    خودم نادیده گرفتم

برو مشاور

حرف زدن خیلی حالت رو خوب میکنه

دلیل افسردگی همه خانوم ها همینه

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو مشاور حرف زدن خیلی حالت رو خوب میکنه دلیل افسردگی همه خانوم ها همینه

آره عزیزم   واسه این افسرده شدم   ولی قبل ازدواج از بس توگروه های مذهبی بودم  همش گفتن بساز و ...    همش میگم نکنه گناه داره به خودم خیلی میرسم   فکرام وسواسی شده

به اسم کاربریم نخندین    هرچی میزدم  مینوشت تکراری   شانسی اینو قبول کرد عضو شدم😂
شما درمان شدید با طب سنتی بدن درد هم داشتید؟ 

سلام من خیلی وقته سایت نیومده بودم الان پیامتونو دیدم بله درد دست وشونه وگردن داشتم بیحال میشدم گاهی پلکم میزد طبعم رو که رو به گرمی بردم خیلی بهتر شدم والبته کمتر از خود گذشتگی کردم بیشتر به خودم رسیدم مهرطلبی رو کنار گذاشتم وخلاصه روی خودمم کار کردم