2777
2789
عنوان

⁦♥️⁩ خدای مهربون ⁦♥️⁩

239 بازدید | 7 پست

تو اینترنت چند تا حدیث دیدم درباره ی محبت خدا نسبت به بنده هاش ، برام خیلی لذت بخش بود ، دلم میخواد تو تاپیکم بذارم ، تا این حس خوب و شما هم تجربه کنید 

🌹حدیث قدسی :

عبدی! أنا و حقی لک محب،فبحقی علیک کن لی محبأ

بنده ی من!
سوگند به حق خودم دوستدار تو هستم ، پس سوگند به حق من بر تو ، مرا دوست بدار .🌹

🌹خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند:

اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند.

میزان الحكمه، جلد ۴، صفحه ۲۷۹۷ 🌹 

🌹بنده من هنگامی که به نماز می ایستی من آنچنان گوش فرا میدهم که انگار همین یک بنده را دارم و تو چنان غافلی که گویا صدها خدا داری!! 🌹

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

در حدیث قدسی زیبایی اومده :

خداوند متعال به داود وحی کرد :

ای داود! به اهل زمین (پیغام مرا) برسان :

من دوست صمیمی کسی هستم که که دوست صمیمی من باشد ،

و همنشین کسی هستم که همنشین من باشد ،

و مونسم با کسی که با من همصحبت شود ،

و همراهم با بنده ای که همراه من است ،

و او را اختیار میکنم ، که مرا اختیار کرده ،

و مطیع بنده ای هستم که مطیع من است .

هر زمان که بنده ای که مرا دوست بدارد من از قلبش محبت او را نسبت به خود می فهمم ، چنان او را دوست میدارم که تا به حال هیچ بنده ای را اینطور دوست نداشتم  

و هر کس حقیقتا مرا طلب کند ، مرا میابد

و هر کس غیر از من را طلب کند ، هرگز مرا نمیابد .

پس ای مردم روی زمین ، غرور های خود را از خود دور کنید و به سوی کرامت و مصاحبت من بیایید .

با من مجالست و انس بگیرید ، تا من هم با شما مأنوس شوم و به محبت شما پیشدستی کنم ...

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از امام رضا (ع) نقل شده که فرمود:

خداوند متعال در ثلث آخر هر شب ملکی به آسمان دنیا می فرستد و به وی دستور می دهد که ندا کند:

آیا سئوال کننده ای هست تا من «خداوند» به وی عطا کنم؟

آیا توبه کننده ای هست که توبه ی او را بپذیرم؟

آیا استغفار کننده ای هست تا او را ببخشم؟

ای خواهان خیر و نیکی! بشتابید و ای خواهان شرّ! بمانید.

آن ملک تا دم سحر این نداها را تکرار می کند. وقتی که صبح می شود. آن ملک به محل خود در ملکوت آسمان ها می رود.

حدیث قدسی

خداوند به حضرت داوود (ع) وحی فرمود:

ای داوود! آنچه را می گویم از من بشنو:

هر کس به سوی من بیاید در حالیکه از گناهانش خجالت می کشد، او را می بخشم و از حافظه ی او هم بیرون می کنم (تا دیگر خجالت نکشد)

ای داوود! هر کس یک عمل خیر به خاطر من انجام دهد، او را وارد بهشت می کنم. داوود عرض کرد: خداوندا! آن عمل خیر چیست؟ خداوند فرمود: بردن غم از دل بنده ی مسلمان. داوود عرض کرد: خداوندا!

پس سزاوار است کسی که تو را شناخت امیدش را از تو قطع نکند.

حدیث قدسی

از امام صادق (ع) نقل شده که خداوند متعال می فرماید:

قسم به عزّت و جلال و عظمت علوّ مقامم در عرش، هر کسی که به غیر از من امیدوار باشد، آرزوی او را مبدّل به یأس می کنم و در میان مردم لباس مذلّت بر وی می پوشانم. او را از نزدیک بودن به خودم دور ساخته، از وصل به خودم محروم می سازم. زیرا چگونه بنده ی من در شداید به غیر من امیدوار می شود در حالی که شداید در دست من است. چگونه درب خانه ی غیر مرا می زند در صورتی که کلید گشودن درها در دست من است. آن درها همه بسته اند ولی درگاه من برای کسانی که مرا بخواهند مهیا می باشد، پس کسی که برای نیاز ها و سختی هایش بر من امیدوار باشد و به من رو آورد، من همه ی حاجت های او را برآورده می کنم و همه ی سختی هایش را از بین می برم.

من به همه ی حاجات و آرزو های بندگانم آگاهم و همه ی آن ها در نزد من محفو ظند. پس وقتی که بنده ام به دیگری رو می آورد، معنایش این است که به حفظ و مراقبت من راضی نیست. من آسمان ها و زمین را مملو از ملائکه کرده ام که هرگز از تسبیح و عبادت من خسته نمی شوند و به آن ها امر کرده ام که درهای میان من و بندگان را همیشه باز نگهدارند. پس چگونه بندگانم به قول من اعتماد نمی کنند؟

آیا بنده ی من نمی داند که وقتی کسی را گرفتار مشکلی کنم، غیر از من کسی قادر به حل آن مشکل نیست مگر اینکه من به او اجازه بدهم.

پس چه شد که بنده ام از من رو گردان شده در حالی که من با بخشش خودم آنچه را که از من نخواسته بود به وی دادم. بعد از او گرفتم، چگونه او پس دادن آن را از من نخواست و به دیگری رجوع کرد؟

شما می بینید که من قبل از درخواست شما، آنچه را که نیاز دارید به شما عطا می کنم آن وقت چگونه ممکن است که شما از من بخواهید و من ندهم؟

آیا من بخیل هستم که بنده ام به من رجوع نمی کند؟

آیا در نزد من عفو و رحمت نیست؟

آیا من محل و مرجع همه ی امید ها و آرزو ها نیستم؟ پس چگونه بنده ام به دیگری رو می آورد؟

آیا آنان که به غیر من امیدوار می شوند نمی ترسند؟

اگر همه ی اهل آسمان ها و زمین به طور دست جمعی حاجات خود را از من بخواهند و من همه ی نیاز های آن ها را بدهم باز هم ذرّه ای از مُلک من کم نمی شود.

چگونه کم می گردد در صورتی که قدرت من بی نهایت است.

پس وای بر کسانی که از رحمت من ناامید می شوند و وای بر کسانی که به من نگاه می کنند و متوجه زشتی اعمال خود نیستند.