گلناز۲۰ مدیر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8357 عنوان کسی می دونه این تابلو چه متنی نوشته؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 22 پست به نظتون چیه متنش؟http://www.upsara.com/images/w691558_.jpg هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤ 1399/10/26 | 23:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلناز۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8357 https://uupload.ir/files/dn1_images.jpeg.jpg اون نوشته پایینیه مصرع دومشه! از حافظ هست!! ممنونم الان می زنم تو نت ببینم بیت کاملش چیه! 🙏🙏🙏ممنونم!!❤❤❤❤❤ هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
گلناز۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8357 در اندرون من خسته دل ندانم کیست جوابتون درست بود ممنونم! هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
گلناز۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8357 دل خسته دویدیم یا دویدنم راند منست را جوابشو پیدا شد!در اندرون من خسته دل ندانم کیست! هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
گلناز۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8357 من از خسته دویدنم اینارو داره جوابشو پیدا شد!در اندرون من خسته دل ندانم کیست! هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
گلناز۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8357 یا حضرت عباس😑 جوابشو پیدا شد!در اندرون من خسته دل ندانم کیست! هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
گلناز۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8357 یه را دویدیم توش دیدم آخر جمله میشه ببین چه جمله ای به این کلمات میخوره در اندرون من خسته دل ندانم کیست! هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
گلناز۲۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 8357 یه من توش داره خسته داره جوابشو در اندرون من خسته دل ندانم کیست! هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤