2777
2789
عنوان

کی زبان بلده سوال دارم

130 بازدید | 28 پست

سوال:

My parent's support ..... my decision to study hard to become a scientidt.

۴ گزینه ای نیست سوال 

جای خالی رو باید با توجه ب دامنه لغات پرکنی

کتاب تو توضیح این سوال نوشته ک بعد فعل supportاحتیاج ب قید حالت داریم و تو ترجمه ی این متن هم نوشته پدرومادر من شدیدا از تصمیم من برای سخت درس خواندن و دانشمند شدن حمایت میکنند.جواب رو هم نوشته strengthened!ولی من میگم باید  stonglyباشه

بنظرتون کتاب اشتباه نوشته  من غلط میگم؟

جواب باید ازstrengthenو مشتقاتش (یعنی اسم صفت یا قیدش)باشه نه لغت دیگه ای

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی ترجمه درسته ؟

"حمایت پدرومادرم تصمیم من برای سخت درس خواندن و...

ادم هایی که بارها و بارها شما را می آزارند ،مانند کاغذ سمباده هستد،انها شمارا می خراشند و ازار میدهند ،اما در نهایت ،،شما صیقلی و براق خواهید شد ،و انها مستهلک و فرسوده...
اخه strengthened اصلا قید نیست!

خوب ماهم قید نمیخواییم فعل میخواییم

ادم هایی که بارها و بارها شما را می آزارند ،مانند کاغذ سمباده هستد،انها شمارا می خراشند و ازار میدهند ،اما در نهایت ،،شما صیقلی و براق خواهید شد ،و انها مستهلک و فرسوده...

اونکه کتاب گفته درسته و قید نیست فعل گذشته هست به معنای قوی کرد.

معنی جمله : حمایت والدینم تصمیم من برای ... را قوی کرد .

جمله  قید نمیخواد فعل میخواد  اون support فعل نیست که بعدش قید بیاد اسمه به معنای حمایت به s' مالکیت توجه کن

من راهیِ توام 🧳 ای مقصد درست!