2777
2789
عنوان

دوستان یه یاد اوری *توجه کنید*

68 بازدید | 3 پست

دوستان عزیزم 

هممون مشکل داریم هممون 

بیاید به جای اینکه به این یکی و اون یکی و مادر شو هر و خواهر شوهر رفتار عجیب جاری 

خیانت شوهر و ...

و...

فک کنیم یکم جا برای خداوند بزاریم 

تو اوج دل شوره و بدبختی و مریضی و هر سختی 

فقط خداوند که به دادمون میرسه 

نصف توجه مون به بقیه سختیا و...

به خدا توجه کنید 

از هر طریقی که میتونید و یادش کنید.

تو دلتون همین لحظه‌.هر لحظه 

خدا دوستون داره و حواسش بهتون هست 

اونقدر غرق مشکلات نشید که فراموشش کنید.

♥️🌺🌟

https://rastmard.com/?mref=eln   دوستان این یه سایت باحال و معتبر که درباره ی معنویت و انرژی درمانی صحبت میکنه  برای دوستانی که در این زمینه سوال دارن یا بیشتر میخان بدونن🌟🍓

من هم تو مشكلات هم تو خوشيا به يادشم 

تو سختيا با دعا و خواهش و التماس 

و تو شاديا با الحمدلله 😍😍😍

درضمن حجاب هم ندارم 

حجاب رو مرزي براي جدايي از خدا قرار نديد خدا بزرگتر از اين حرفاست همه جوره قبولتون داره آغوشش هميشه بازه 🌹🌹

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هم تو مشكلات هم تو خوشيا به يادشم  تو سختيا با دعا و خواهش و التماس  و تو شاديا ...

دقیقا خداوند باید در قلب ما باشع 

و ما با هر شکل و پوششی برای خداوند یکسان هستیم 

میزان حضور خداوند در لحظه لحظه زندگی مخصوصا سختی ها نشانگر توجه ما به خداوند 

🌺🌟

https://rastmard.com/?mref=eln   دوستان این یه سایت باحال و معتبر که درباره ی معنویت و انرژی درمانی صحبت میکنه  برای دوستانی که در این زمینه سوال دارن یا بیشتر میخان بدونن🌟🍓