2777
2789
عنوان

خوشبحالتون ک شوهرتون بچه میخواد ازتون😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 34 پست
شوهر منم قبل بارداریم بچه دوست نداشت نشستم باهاش صحبت کردم راضی شد الان همش دستش رو شکممه داره بچشو ...

اصصصصلا فایده نداره

میگ نمیتونم ،میگ خودم تو سختی بزرگ شدم،باید زمانی بچه دارشم ک بچم از نوزادی تو رفاه کامل باشه

رفاه کامل کجا بود تو ایران

خب نمیشه هم ک نداشت بچه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصصصصلا فایده نداره میگ نمیتونم ،میگ خودم تو سختی بزرگ شدم،باید زمانی بچه دارشم ک بچم از نوزادی تو ...

ببین اگ اینجوری پیش بره سنت بره بالا سخت میشه بقران جاری منم الان ۴۳ سالشه تازه بفکر افتاده هرکاری میکنه نمیشه بابا سنش بالا رفته دیگ دیگه زبون شوهرتو میدونی دیگ هر مردی یجور راضی میشه 

شوهرم منم میگفت تو اسایش کامل باید باشه گفتم مگه تو نداری میگی بقیشم جور میشه دیگ

پرنسس نیروانا هدیه خدا به من و باباش😍
داریم،ینی ن عااالی،متوسط،خونه داریم شوهرم میگ ن باید وضعم توپ توپ بشه،از این حرفا

اینجوری ک هیچوقت نمیشه بچه دار شد ادم طماع هست هرچی به دست بیاره بازم میخواد

دقیقا اینو خیلی بهش میگم،اما چ فایده

خب زور نیار کم کم هرازگاهی بگو منم از تیر پارسال کم کم باهاش صحبت کردم ک راضی شد

بچه دارم اگ شدی بگو سقط نمیکنم کلی عوارض داره بترسونش🤣🤪