2821
2789

اما خونشون آماده ست و چند وقت دیگه میرن خونشون . 

اما ما خونمون تااازه اول راههه. 

چند روزه بهش فکر می کنم و می گم چقدر ما عقبیم . 

خیلی افسرده شدم . 

به نظرتون این حسودیه . 

آخه فکر می کردم آدم حسودی نیستم . 

الان یکم دارم از خودم می ترسم . 

خوشحال و شاد و خندانم   

همین ک دارید میسازید ینی از خیلیییاااا جلو ترید

میدونی چندمیلیون جوان چندین ساله زندگی میکنن و حتی زمین ساخت خونه ندارن؟؟ 

اینطوری انگیزه و انرژی همسرتم میگیری 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حسرت یعنی چیزی که نداری رو بخوای

حسودی یعنی امیدوار باشی خونشون آتیش بگیره

متوجه شدی؟😐😗❤

همه گویند این جمعه بیا اما درنگی کن از اینکه باز عاشورا شود تکرار میترسم! من از اشکی که میریزد ز چشم یار میترسم از آن روزی که مولایم شود بیمار میترسم! همه ماندیم در جهلی شبیه عهد دقیانوس من از خوابیدن مهدی درون غار میترسم!   در بازار شام رقیه چه چیزی دیده است گهواره ی شیرخواره به فروش میرسد چرا؟   خدا‌کند‌کہ‌بہ‌صورت‌ز‌،زیـن‌‌زمیـن‌نخورۍ..کہ‌تیر‌مـاندھ ‌بہ‌چشم ‌ط ‌‌درد‌سر شده‌ است..‌ای برادرِ حسین 🖤در کربلا شکسته شد حرمت حسین 🥀رباب..!😔🖐🏻ڪم‌ڪم‌براۍدلت‌روضـہ‌ایۍبخـوان💔دارند برای گل پسرت نقشه میکشند🖤تو دلمه مادر، راز نهفته همش میترسم سرت از نیزه بیافته😔حسین جان پسرانت همگی نام علی بنهادی ای به فدای دل بابایی تو ... بین این دشت تمام تن او پخش شده هر طرف قطعه ای از پیکر اکبر مانده 🥺خدایا نصیب هیچ غریبی دگر نکن دردی که گیسوان حسن را سفید کرد 💚دل مهدی فاطمه غمگین است🥀 اصلا حسین جنس غمش فرق میکند 🖤 میگم کربلا 😍میگن که راه ها بسته است😢 میگم امام رضا 🥰میگن رواق ها بسته است 😭سلام همه‌ ی زندگیم سلام امام حسین من سلام عزیز فاطمه سلام عشق امام حسن سلام پناه خستگیم سلام رفیق بامرام سلام آقای مهربون سلام دلیل گریه هام  پول عروسیمون شد دارو برای چند تا فرشته ی پروانه ای 🥰🥺

یه روز حسرت خونه شونو میخوری یه روز میبینی بچه دارشدن زودترازتویه روز میبینی بچه هاشون میرن مدرسه یه روز میبینی ماشین گرفتن شماموندین حسرت میکشین یه روز میبینی عمرت توحسرت زندگی اینو اون گذشته  ولی هنوز زندگی نکردی..عزیزم قرارنیس همه ی زندگیا شکل هم باشن

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

عزیزم خودتو باهیچ کس مقایسه نکن  چون فقط خودت اسیب میبینی 

من ۱۰ ساله ازدواج کردم و هنوز مستاجرم 😊

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

منم ۵سال بعد خواهرم عروس شدم درحال ساختیم اونا مستاجرن ناراحتم براشون 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
حسودی وقتیه که بگی چون من ندارم پس اونم نباید داشته باشه ولی وقتی میگی اون داره کاش منم داشته باشم ...

اره فهمیدم . 

همین که حسود نیستم کللی خوشحال شدم 

پس باید تمرین کنم که حسرت زندگی کسی رو نداشته باشم

خوشحال و شاد و خندانم   

همین الان الان جلوی حست رو بگیر باشه؟چون رو سرت میمونه و واست عادی میشه یهو میشی یه ادم حسود 

بخدا من تو فامیل با ۴ تا همسنم عقد بودیم من ۹۴ عقدکردم بقیشون ۹۶،۹۵،همشون رفتن سرخونشون حتی دوتاشون بچه دارهم شدن من همچنان عقدبودم تا اسفند ۹۷ .حس عقب بودن میکردم 

خداروشکر ماهم عروسی کردیم و الانم نی نی دارم زندگیمم ازهمشون بهتره الان میگم کاش خودمو اذیت نکرده بودم باحرص الکی

خدایاشکرت
منم ۵سال بعد خواهرم عروس شدم درحال ساختیم اونا مستاجرن ناراحتم براشون 

کاش خواهر منم اینجوری بود. 

میاد فقط تعریف میکنه و میگه ما دیگه خونمون آخراشه دیگه میریم خونمون . 

امروز فلان کار کردیم امروز این کار کردیم . 

خوشحال و شاد و خندانم   

هر کی شرایط زندگی خودشو داره 

منو همسرم شکر خدا شاغلیم جفتمون و حقدق خوبی داریم ک الان همه میگن بریم سازیم دیگه 

ولی ما هدف خودمون رو داریم ممیخاییم همه سرمایه مون رو الان بدیم پای خونه ک تهش هیچی واسمون نمونه 

چن سال مستاجر میمونیم که طبق برنامه ای ک داریم پیش بریم 

حالا بذار همه بگن اینا خونه ندارن

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2823
2791
2779