2777
2789
عنوان

شوهرم منو کتک زد و .......

436 بازدید | 17 پست

مجبور شدم عنوان رو اینجوری بزنم تا همه بیان بخونن قصد توهین به شعور کسی رو نداشتم عذر میخوام از همه دوستان.

دلی که بشکنه دیگه شکسته مثل این که قدیما یادتونه قوری رو چینی بند زن درست میکرد قوری درست میشد اما مثل اولش نمیشد.پس دل همو نشکنیم اول به خودم میگم بعد به بقیه دوستان.

چرا تو سایت همش بهم دیگه توهین میکنیم ؟چرا دل همو میشکنیم؟

چرا بهم دیگه حسادت میکنیم؟

چرا بهم تیکه میندازیم؟ چرا حرفای زشت بهم میزنیم؟

چرا همو تحقیر میکنیم ؟چه از لحاظ قیافه چه سطح تحصیلات چه نوع نگرش و شکل خونه داری و لباس پوشیدن وغیره.

چرا همدیگه رو قضاوت میکنیم؟

یا راهنمایی های غلط میکنیم  هیچ میدونین ممکنه زندگی طرف مقابل رو با اینکارتون نابود کنین؟!

یکم فکر کنیم ایا اینکارا درسته ؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکس به اندازه شعور و نوع شخصیتش و تربیت خانوادگیش رفتارمیکنه و حرف میزنه.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

حرفتون کاملا درسته😃

مثل دریا باش آشغالارو‌پس بزن🌊.                                           آهاااااای نی نی یار منو از ترکیدن نترسووووون😈😈😈😈😈منواز دوباره ترکیدن بترسووون🤕🤕🤕🤕.  ولی نی‌نی یار جان تورو خدا دیگه نترکون از بس التماس داداشمو کردم خسته شدم🤕🤕🤕.                                                                                                 حرف هایی که میزنین نشونه ی شخصیت شماس و من جواب بی ادبا و بی شخصیتارو  نمیدم یا شایدم بگم باشه تو راست میگی😊.                                                                                   توی صفحه سوم این تاپیک طریقه گذاشتن عکس لینکی با اسکرین هست اگه به دردتون خورد واسه منم یه صلوات بفرستین

ادمی که توهین میکنه زخمیه یه زخمی تو عمق وجودشه که هنوز ازش خون میچکه و براش مرهمی نیست نطفه هیچ ادمی با بدی بسته نشده همه ادما وقتی به دنیا میان خوبن زندگی که ازسون یه هیولا میسازه 

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

شما جایی میشناسی که ما اموزش تبادل نظر ببینیم ؟ تو کتابای مدارس برنامه تلویزیون ؟

اموزشی نبوده پس انتظار رفتار درست هم نمیشه داشت

همش تقصیر مردم نیست

« شطرنج یه دنیای کامله که از ۶۴ مربع تشکیل شده حس میکنم توش امنیت دارم میتونم کنترلش کنم بهش چیره بشم و قابل پیش بینیه پس اگه لطمه ببینم فقط خودم مقصرم ! » Queens Gambit