2777
2789
مهمون زنگ میزنه میگه داریم میاییم چیبگم بهشون؟😐

بابا ولشون کن یه عده گرفتن به زبونشون حال آدمو خراب میکنن کرونا کرونا میکنن اینجا بقیه بگن بابا اینا چقدر روشن فکرن انگار مردم خودشون نمیتونن برای خودشون تصمیم بگیرن اه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز مادر همسرم خونه ماست...همسرم نیست

ظهر سوپ جو کامل گذاشتم

شبم قرمه سبزی برا دو نفرمون

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
امروز مادر همسرم خونه ماست...همسرم نیست ظهر سوپ جو کامل گذاشتم شبم قرمه سبزی برا دو نفرمون

خودمم دلم میخواس قورمه سبزی ولی گوشت کم داریم اندازه ۱۰نفرنمیشه ..

فقط مرغ داریم.

شماها مهمو میاد خونتون چه جور دلتون میاد با لباس بیرون بشینه رو فرشتون؟؟؟؟ ما خودمون لباس بیرو تو خونه نمیارم میذارم بالکن بعد میرم دست و صورت میشورم میاییم تو.کسیم خونمون نیومده جایی هم نرفتیم یه بار پدر شوهرم اومد شوهرم دم در پارچه انداخت گفت لباسات در بیار برو تو حموم دست و صورت بشور بیا لباس تمیز بهت میدم

باید برعکس میذاشتی ظهر کی با سوپ سیر میشه

ظهر خواستم قیمه بذارم گفت حالت سرماخوردگی دارم دیگه سوپ درست کردم

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست