اگرم میخوای کباب کنی سسش یه کم ابلیمو یه کم ابغوره نمک و ادویه لیمو فلفلیه و کره ذوب شده و رب گوجه فرنگی اینا رو باهم قاطی میکنی بعد ماهی رو میذاری وسط تور کباب از رو پوست میذاری رو حرارت زغال
یه سه چار دیقه بذار بمونه بعد بیارش کنار پوستش که حرارت دیده و شل شده رو بکن بنداز دور دو باره بذارش رو حرارت
حین پخت چند بار بیارش کنار از رو اتیش بهش سس بزن دو طرفشو
پنج دیقه اخر پخت دو طرفشو قشنگ سس بریز همه جاش خوب سسی بشه بعد بذارش رو اتیش سرخ رنگ بشه و بعدش نوش جان کن