2777
2789
عنوان

آشپزای نی نی سایت بدوییییید

90 بازدید | 14 پست

دیشب شوهرم ماهی غزل آلا خرید یخی هست و شکمش رو باز کردن فکر کنم کاملا تمیزه ولی سرش و پوستش رو نکندن

بلد نیستم یه چیز خوب بپزم باهاش دستور پخت بدید فقط آسون چون بار اولمه

تاپیک برا چند روز پیشه و احتمالا الان نوش جان کردین

ولی در کل ماهی قزل آلا رو بدون ارد و ادویه و ابلیمو از رو پوستش بنداز تو روغن فراوون و دااااغ فقط نمک بزن طعم واقعی ماهی اینجوری از دست نمیره 

قشنگم بذار طلایی و خوشرنگ بشه

تاپیک برا چند روز پیشه و احتمالا الان نوش جان کردین ولی در کل ماهی قزل آلا رو بدون ارد و ادویه و اب ...

ممنون کسی جوابمو نداد منم هنوز وقت نکردم درست کنم ماهی رو 

پوستش رو باید جدا کنم سر و بال و اینا هم داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگرم میخوای کباب کنی  سسش یه کم ابلیمو یه کم ابغوره نمک و ادویه لیمو فلفلیه  و کره ذوب شده و رب گوجه فرنگی اینا رو باهم قاطی میکنی  بعد ماهی رو میذاری وسط تور کباب از رو پوست میذاری رو حرارت زغال 

یه سه چار دیقه بذار بمونه بعد بیارش کنار پوستش که حرارت دیده و شل شده رو بکن بنداز دور دو باره بذارش رو حرارت

حین پخت چند بار بیارش کنار از رو اتیش بهش سس بزن دو طرفشو 

پنج دیقه اخر پخت دو طرفشو قشنگ سس بریز همه جاش خوب سسی بشه بعد بذارش رو اتیش سرخ رنگ بشه و بعدش نوش جان کن

ممنون کسی جوابمو نداد منم هنوز وقت نکردم درست کنم ماهی رو  پوستش رو باید جدا کنم سر و بال و ای ...

نه عزیزم پوستشو جدا نکن اگ پوستشو بکنی واسه برگردوندنش دچار دردسر میشی و ماهیت تکه تکه میشه باید از رو پوستش بندازی تو روغن قششششنگ ک پوستش برشته شد خیلی سریع برش گردونی 

فقط اگ قیچی اشپزخونه داری سرشو قیچی کن اگرم نمیتوتی بندازش تو روغن بعد اینکه قشنگ برشته شد بال و دم و سرش به راحتی ازش جدا میشن

ادویه لیمو فلفلی چی هست 

یه ادوبه اییه واسه خورش قیسی واسه کباب ماهی واسه خورشایی ک با مرغ میپزی محشره فقطم مارک گلستانشو بگیر

من خودم هبچموقه ادویه و چیز اضافی به غذام نمیزنم ولی واسه این چند مورد ک گفتم این ادویه غوغا میکنه فقط باید حولست باشه تو خورسات زیاد نریزی طعم غالب بگیرن

آهان ادویه مخصوص ماهی بهش نميگن 

نه ادویه مخصوص ماهی به درد نمیخوره

ادویه لیمو فلفلی بگو هرجا رفتی بهت میدن دونه های ریز فلفل سیاه درش داره پودر نیستا نیم کوب فلفله

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز