2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کسایی که نمیخونین چرا؟

۵ روزه نخوندم😔نمی دونم چرا

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم

من میخونم

انقدر با خوندنش آرامش میگیرم اگر یه بار نخونم انگار کلافه ام

حس میکنم نماز میخونم و قرآن میخونم خدا بغلم میکنه

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

پرسیده بودن ان نمازایی که ما میخونیم ایا اون دنیا کمکمون میکنه . اگه این نمازی که میخونی عرضه داشت این دنیا از گناه نگهت داره اون دنیا هم به دردت میخوره

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالی فرجه"  به جمع  👈مشق انتظار 👉  بپیوندید . 
امشب حتما بخون 🙂

همین الان داشتم فکرش رو میکردم که شما تاپیک زدی 

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
همین الان داشتم فکرش رو میکردم که شما تاپیک زدی 

برنامه بهشت و جهنم از نظر قران رو حتما نصب کن کمکت میکنه

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالی فرجه"  به جمع  👈مشق انتظار 👉  بپیوندید .