2777
2789
عنوان

بچه بیاین کمک لطفا

101 بازدید | 14 پست

من فردا امتحان زبان تخصصی دارم اصلا تمرکز ندارم کتاب جلومه میخونم اما انگار نه انگار هیچی متوجه نمیشم 😭😭😭😭😭

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 
برا چی تمرکز ندادری عزیزم 

بیشتر از ی ماهه ی مشکل دارم باعث شده بدجور بهم بریزم چندتا امتحانمم گل کاشتم 😭. به لحاظ روحی یعنی در حال قاط زدنم رسمااااا

بهترین دعا برای تو محبوب دلم: اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِکَ الفَرَج عدد انفاس الخلائق. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن فراموش کنی زندگی پر از اتفاقای رنگا رنگه تازه اول راهی عزیزم نباید زود ببازی خیلی سختی در پیش ...

ممنون عزیزم. مشکل اینجاست که اصلا از ذهنم نمیره بیرون.نمیدونم چیکار کنم که ذهنم خالی از اون موضوع بشه. میدونی همه کوه امیدم یکباره باخاک یکسان شد.

سعی کن فراموش کنی زندگی پر از اتفاقای رنگا رنگه تازه اول راهی عزیزم نباید زود ببازی خیلی سختی در پیش ...

به یکی احتیاج دارم که الان نیست پیشم. اصلا نمیدونم کجاست. یعنی هیچکس نمیدونه کجاست 

اگه دوست داشتی اگه من میتونم مشکلتو حل کنم بگو عزیزم 

میشه پیام بدم بهت بگم؟ 

ممنون عزیزم. مشکل اینجاست که اصلا از ذهنم نمیره بیرون.نمیدونم چیکار کنم که ذهنم خالی از اون موضوع بش ...

بنویس یا زنگ بزن به یکی در مرود وان مشکل حرف بزن هی حرف بزن تا تخلیه بشب اروم بشی

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
منم دیروز داشتم مجازی بود با وقت خیلییییی کم با اینحال میشد معنی همه کلماتو از دیکشنری یا گوگل پیدا ...

پیدانمیشه مال ما چون کلا کلمات دینی هستش از آیات قرآنه بتید متن کتابو بخونم قشنگ

پس سعی کن حداقل امروز خودت و ذهنتو اروم کنی و درستو بخونی عزیزم به هیچی فکر نکن

شما اگه همه امیدت باخاک یکسان بشه چجوری میتونی ذهنتو آروم کنی