2777
2789

من کلی امسال با حوصله وسیله خریدم برای مدرسش

چون گفت دوس داره همه چی رو کرومی بخره منم همه چیز رو براش کرومی خریدم 

کیف کرومی جامدادی مداد پاک کن تراش برچسب اسم و تمام دفترهاش رو کرومی گرفتم در طرح های مختلف😍

کلیم برچسب کرومی گرفتم بچسبونه رو دفترش

دونا دفترش ک حاشیه دار بود 

دوتای دیگه رو خودم کلی با حوصله نقاشی  کشیدم برای حاشیه دفترش

دیروز رفتم بازار دوتا دفتر کرومی گرفتم خیلی خوشگل بودن شوهرم میگفت تو ازاینم بچه تری

خب بابا ذوووق دارم😍😂

کلاس اولیه بچم

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

من واسه خریدن وسایل خودم ذوق اصلا نمی کنم

تو تیزهوشان برای شاگرد اول شدن پدرم در میاد😑😑😑

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

بسلامتی موفقیتشو جشن بگیری مبارکش باشه

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه خریدن وسایل خودم ذوق اصلا نمی کنمتو تیزهوشان برای شاگرد اول شدن پدرم در میاد😑😑😑

تو نی نی سایت هستی تیزهوشان و شاگرد اولی هم هستی

عحب بابا عجب

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من واسه خریدن وسایل خودم ذوق اصلا نمی کنمتو تیزهوشان برای شاگرد اول شدن پدرم در میاد😑😑😑

تیزهوشان ک خیلی سخته من نمونه دولتی درس خوندم و بچه هام دوس دارم همون نمونه باشن خصوصا متوسطه اول تیزهوشان فقط اذیت کنندست براشون

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
بسلامتی موفقیتشو جشن بگیری مبارکش باشه

مرسی عزیزم

کرومی چیهب سلامتی و دل خوشفارغ التحصیلی دانشگاه بچتو ببینی الهی

یه شخصیت کارتونی

مرسی عزیزم انشالله

اخی عزیزم انشالله موفقیت هاش رو ببینی

قربونت 🌹

تو نی نی سایت هستی تیزهوشان و شاگرد اولی هم هستیعحب بابا عجب

یک تابستون رو نمیشه مثل بچه آدم رفتار نکنم؟😐😐

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

آره برای همه چیش ذوق دارم

😍😍خیلی خوبه من خودم برای لباساش هم ذوق میکنم

تیزهوشان ک خیلی سخته من نمونه دولتی درس خوندم و بچه هام دوس دارم همون نمونه باشن خصوصا متوسطه اول تی ...

درسته ولی رتبه برتر ها از تیزهوشان هستن بیشتر

واسه آینده ام دارم می خونم وگرنه تا الان ول کرده بودم و راحت....‌‌‌