2777
2789

دخترا قصد دارم صرفا زیبایی عمل کنم بینی ظریف معمولی دارم نه گوشتیه و نه استخونی آنچنان... میخوام نیمه فانتزی بشه

خیلی و بیش ازحد کوتاه یا نوک تیز نشه... خوکی نشه 

ولی خوشکل بشه تغییر کنه اینهمه میخوام هزینه کنم

چه پزشکی واسه شرایط من میشناسین که مطمئن باشه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب وقتی خوبه چرا میخوای عمل کنی این هما پول بدی شاید مشکل تنفسی پیدا کنی 

دلم میخواد چهره م بروز بشه ملیح بشم

صورتم ظریف و لاغره  ژل و پوف کردنم خیلی بدم میاد

شنیدم زیادی طبیعی انجام میده بخصوص منکه زیاد مشکلی ندارم میترسم تغییر نکنم! شما چه شرایطی داشت بینی ...

دماغ من کوچیک بود خودش فقط قوس داد خیلی نازو خوش فرم شد در عین طبیعی بودن چهره مو شیک کرد 

تنفسمم از قبلم بهتر شد و حس بویاییم چند برابر واسه همین قبولش دارم خیلی

دلم میخواد چهره م بروز بشه ملیح بشم صورتم ظریف و لاغره  ژل و پوف کردنم خیلی بدم میاد

اها خوبه مبارکت باشه والا من نمیدونم کدوم بهتره ولی اول تحقیق کن بعد برو گول ارزونم نخور چون دماغت خراب نیشه

زگیتی دو کس را سپاس یکی حق شناس یکی حد شناس👌
دماغ من کوچیک بود خودش فقط قوس داد خیلی نازو خوش فرم شد در عین طبیعی بودن چهره مو شیک کرد  ...

پره های بینیتونم تغییر کرده؟ ممکنه واست عکس بینیتون ببینم عزیزم؟

پره های بینیتونم تغییر کرده؟ ممکنه واست عکس بینیتون ببینم عزیزم؟

دست ب پره هام نزد اصن چون مشکلی نداشتن 

هر کاری میکنم عکس آپلودش کامل نمیشه اگه تلگرام دارید آیدی تونو بدین تا بفرستم اونجا