2777
2789
عنوان

به نظرتون طلامو بفروشم بخاطر همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 41 پست

مگه حتماً باید جشن بگیرید؟ خب بدون جشن برید سر خونه و زندگیتون، طلاتم بمونه برای خودت. سر فرصت یه لباس عروس بپوش و با شوهرت برو آتلیه برای یادگاری.

نهایتاً اگر مجبور بشی بفروشی هم مگه چقدر میخواد بشه؟ جواب میده برای هزینه‌های جشن؟ هزینه‌ی آرایشگاه، لباس، ماشین، آتلیه و فیلمبرداری، تالار...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی باخانواده شوهره وقتی تاریخ مقررکردن بایدخرجشوهم بدن 

اونااااااااا بی درک و شعورتر از این حرفان واگذارشون به خدا 

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا

کی مجبورت کرده مراسم بگیری برو یه کلیپ فرمالیته بگیر و بر  خونت به خاطر این که ملت بیان بخورن و برن میخوای طلا بفروشی؟

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃

بنظرم لباس عروس و آتلیه و ارایشگاه داشته باش کلیپ درست کنین برین سر زندگیتون تو این کرونا چه اصا جشن نگیرین چه بگیرین اما چن نفر همش مهمون دعوت کنین فرقی نداره الان دیگه همه همینطوری میرن سر زندگیشون مهمون با کلی غر زدن بیاد چیزیم شد بندازن گردن شما پولاتونو جمع کنین اول زندگی خیلی خرج بالاس

کار خوبیه همسرت داره برا تو تلاش میکنه خوبه ک همکاریش کنی انشاءالله برات برمیگردونه ولی تو این اوضاع ...

عزیزم سه سال نامزدیم تو خاندان من رسم بر شش ماه بود خانواده دروغگ‌وش هم شب خواستگاری گفتن ماهم نمیزاریم بیشتر از پنج ماه بشه

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا

ببین یکی از اشناهامون، دختره ماما هست، شوهدش حسابدار

خونواده دو طرف رسما پولدارن

ولی فقط میخوان جهاز دیدنی برگزار کنن و برن خونشون. عروسی نمیگیرن

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛
عزیزم سه سال نامزدیم تو خاندان من رسم بر شش ماه بود خانواده دروغگ‌وش هم شب خواستگاری گفتن ماهم نمیزا ...

مگه ی گوشواره چقدر در میاد ؟ در ثانی جشن بگیری ی عده بخورن برن و کادوهارم خانواده شوهرت ببرن ؟؟؟

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
عزیزم سه سال نامزدیم تو خاندان من رسم بر شش ماه بود خانواده دروغگ‌وش هم شب خواستگاری گفتن ماهم نمیزا ...

فداسرت مهم شوهرته رسمو رسومو ول کن 

ولی عروسی هم واجب نیس بنظرم وختی اینجور اذیت میشی

بازم هرجور دوس داری ولی خوبه ک همسرتو کمک کنی

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|