2777
2789
عنوان

به نظرتون طلامو بفروشم بخاطر همسرم

622 بازدید | 41 پست

دوسال شده عقدم فردا وارد سه سال میشه شوهرم دست تنهاست خانوادش پشتوانه ش نیستن از عقد تاالان خونه سازی داشت یک واحد ساخت حالا هم باید عروسی بگیریم خانوادش اومدن خودشون تاریخ زدن واس بهمن که تالار باز شد ی جشن با تعداد کم بگیریم

الان شوهرم میگه من هیچی ندارم دستم خالیه خالیه 

منم طلا فقط ی حلقه ی گوشواره ی نشون دارم خواستم همینجوری یه تعارف کنم گفتم طلاهامو بفروشم اول گفت ن بعد گفت باشه شرمندم میکنی و این حرفا

منم دیگه نمیتونم حرص و جوش مامان بابامو ببینم تو خاندان ما رسم بر این هست نامزدی شش ماهه 

این الان رفته تو سه سال 

قصدم از فروش اولش پدر و مادرم هستن ک از حرص و جوش پیر شدن

برای سلامتی مامانم بفرست صلوات رو لطفا

زندگی مشترک همینه دیگه

بفروش

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم میدم ی گوشواره مگه چیه ک بخای روش حساب کنی و خساست خرج بدی اگه ی کیلو طلا بود اره حق داشتی ندی ولی ی گوشواره ارزششو نداره بعدم نگو بخاطر همسرم اون عروسی واس توعه، توام راحت میشی از دوران عقد

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

ساختمون ساختن به اسم کیه؟ نفروش بذارمامان باباش بگیرن

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

چه کاریه عروسی بگیری طلا ارزشمند تر... کادوی شب عروسی جمع شه برات می‌خره فکر نکنم

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

کار خوبیه همسرت داره برا تو تلاش میکنه خوبه ک همکاریش کنی انشاءالله برات برمیگردونه ولی تو این اوضاع اخه چ زود ۶ ماه نامزدی پسر گناداره

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|