2777
2789
عنوان

جوک بگیم؟😂

564 بازدید | 53 پست

سلام 

انقدر تاپیک های ناراحت کننده اومده چند تا جوک خوندم الان یکم شاد شدم می زارم امیدوارم شمام شاد باشید شما هم هرچی بلدید بگید شاد شیم😂🙌🏻❤️

( دفعه قبل که گذاشتم سوتفاهم پیش اومد که من به شهر ها توهین می کنم 😐 ) ایندفعه هیچی راجب شهری نزارید لطفا چون میترکه😂

يکى از آرزوهام اينه که آخر دنيا داور بياد سوت بزنه بگه :

تازه نيمه اول تموم شده!

زمينها را عوض کنيد...!

بعد ما بريم اروپا، اونا بيان ايران!

آى بخنديم...!

یارانه 

راهپیمایی

پراید

اختلاس 

سقوط هواپیما 

آى تحريمشون كنيم😂😂

یه روز جعفر به اصغر میگه یکم پول داری بهم قرض بدی؟اصغر میگه نه درصورتی که داشت😐😂😂😂😂

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه روز جعفر به اصغر میگه یکم پول داری بهم قرض بدی؟اصغر میگه نه درصورتی که داشت😐😂😂😂😂

😐

بعضیا خودشونو چنان میگیرن فکر میکنن چخبره خواهر من چاه دسشویی ما هم گاهی وقتا میگیره 😐گفتم بدونی 🤚😐

حیف نون و زنش ميرن پيك نيك

زنش ميگه بشينم زير اون درخت خوبه؟          

حیف نون ميگه: نه، همين وسط جاده پتو بنداز امن تره

زنش ميگه: اينجا ماشين میزنمون

خلاصه بعد از مقداری بحث پتو ميندازن وسط جاده

بعد چند لحظه يه كاميون مياد طرفشون، هر چي بوق ميزنه اونا از جاشون تكون نميخورن. كاميونه هم فرمونو ميپيچونه ميره تو درخت

حیف نون به زنش ميگه: بیا، اگه زير او درخت بودیم حالا مرده بودیم😐😂

میدونین ماهیا چرا باهم دست نمیدن؟چون دستاشون خیسه😐😐😂😂😂😂

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

‏تو آمریکا اگه ۸ دقیقه برق قطع بشه ژاپن ازشون جلو میزنه.

بعد من اینجا زنگ زدم اداره برق میگم از صبح برق نداریم میگه مشکل خودتون بوده که تابستون کرم شب تاب پرورش ندادین.

‌ 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

خیلی خندیدم😁😁باحال بود

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

😐😐😐😐😐😂😂

نمیدونم کی بود....چی چی بود...که یهو دوید تو زندگیم...با اون چشاش...اخ چشاش...چشاش...چشاش بدبختم کرد...اتیشم زد...