2777
2789
عنوان

بیدارین؟؟؟

56 بازدید | 3 پست

امروز فهمیدم پسری که ازش خیلی خوشم میومد یه دختر دیگرو میخواد و ظاهراً به خانوادش هم گفته باید بریم خواستگاری 

ولی از یه طرف معلوم نیست کسی که اینو گفته دقیق فهمیده یا اشتباه گرفته ولی اگر هم راست نباشه می‌خوام فراموشش کنم لطفاً راهنمایی کنید 

اسی شرمنده خیلی حیاتیه 

اقا این تاپیک رو میشه گزارش بزنید🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

https://ninisite.co/discussion/topic/5740044/میشه-بکید-چی-بگم-بهش

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت نیا مجازی سعی کن بیشتر تو محیط خانواده باشی زیاد گوشی دستت نگیر و چکش نکن بشین سریال دانلود کن تا ذهنت یکم مشغول بشه و به اون فکر نکنی به خودت برس تمرین آرایش کن اگه توان مالی داری غذا بگیر و واسه پیشی ها و سگ های گرسنه ببر و باهاشون بازی کن  بعدش میفهمی که اصلا اون هیچی نبوده و آرامشتو به خاطر هیچ پسری از بین نمیبری و از زندگی لذت میبری  دقیقا مثل الانِ من💛