2777
2789
عنوان

دلم گرفته قدر تمام دنیاااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توام مشغول زندگیه خودت باش تحویلش نگیر خودش خسته میکشه آشتی میکنه فقط به خودت برس تا کم بیاره

ایول خیلی خوبه ولی اگر نگاه کنه آدمو 

از دفعه بعد اینکارو میکنم ببینم جواب میده 

فعلا که همینجوری عادی برخورد کردم انگار چیزی نشده الکی هی حرف زدم حرفش وا شد ولی مثل روزای عادی که قهر نبودیم

نه مثل قدیما که بعد قهر بغل و بوس بود 

منم آمده پیشم دراز کشیده محلش ندادم خوابیده بیچاره 

ای وای من برعکس تو بعد ناهار خوابید من رفتم دراز کشیدم 

برعکس همیشه که قهر بود یا میرفت بیرون یا پشتشو میکرد ، روش طرف من بود ولی هیچی حرف نزدیم بعد یه ربع پاشد رفت بیرون شبم ۱ ساعت دیرتر اومد ولی دیگه موقع شام و تی وی همین الکی حرف زدیم خندیدیم انگار ن انگار قهر بودیم 

باز خداروشکر اشتی کردین من حوصلشو ندارم دفعه اولش نیست قهرمیکنه میخام ادبش کنم 

اره خوب میکنی 

با هر مردی باید ببینی قلقش چیه اونجوری رفتار کنی 

برا من این مدلیه نمیاد هیچ وقت منت کشی و معذرت خواهی

توقع داره به دل نگیری ناراحتی نکنی و عادی باشی خودش اوکی شه

اره خوب میکنی  با هر مردی باید ببینی قلقش چیه اونجوری رفتار کنی  برا من این مدلیه نمیاد ...

نه این هر سری خودش قهر میکنه خودشم میاد منت کشی ولی ایندفعه سخت آشتی میکنم شاید دیگه تکرار نکرد

ایول خیلی خوبه ولی اگر نگاه کنه آدمو  از دفعه بعد اینکارو میکنم ببینم جواب میده  فعلا که ...

میتونی بهش گرمی بدی حسابی ام خودتو خوشگل کنی تا شکستش بدی تو نقطه ضعف دادی دستش فهمیده با بی محلی خیلی زجر میکشی واسه همین مدام از این ترفند استفاده میکنه 

خدایا خیلی شکرت   
میتونی بهش گرمی بدی حسابی ام خودتو خوشگل کنی تا شکستش بدی تو نقطه ضعف دادی دستش فهمیده با بی محلی خی ...

انقدر مغرور و لجبازه که بخواد مقاومت کنه میکنه بدبختی پری هم هستم 😅😅😅🤣 دیشب آشتی کرد بدتر دلم گرفت چون آشتی کرد مثل قدیما نبود که بوسم کنه خیلی وقته بی احساس شده اصلا بوس و بغل نمیکنه ، قبلنا انقد تا صبح رو بازوش میخوابیدم همیشه گردن درد داشتم دیگه اونم تا صبح دستش فلج بود 😅 دلم گرفته باز ، صبحم از خواب پاشد باز بداخلاق بود باهام ، کلا با بداخلاقی حرف میزنه همش انگار با نوکر باباش حرف میزنه 💔💔 تازگیها یکم دغدغه کاریش زیاده نمیدونم از اونه چیه بی حوصلست 

این کرونا هم گند زده به همه چی مسافرت که نمیتونیم بریم ، ویلامون میرفتیم اقلا چندماهه اصلا نتونستیم بریم سر بزنیم ، مجوز تردد هم نمیذاره بگیرم ، تمام کارامون و خریدامون و گردش و تفریحمون شبها بود ، شبها هم که ۹ باید خونه باشیم اصلا دیوونم کرده این محدودیتهای مسخره 

بعد بجاش تالارای عروسی باز کردن !

نه این هر سری خودش قهر میکنه خودشم میاد منت کشی ولی ایندفعه سخت آشتی میکنم شاید دیگه تکرار نکرد

به مردا رو میدی کلا پر رو میشن ، خوب کاری میکنی ، مثل من شل نگیر دیگه نمیتونی جمعش کنی عادی میشه

ولی یکار کن زودتر تموم شه قهر طولانی خوب نیست ، هم عادت میکنه هم ممکنه خطر داشته باشه برا رابطتتون