الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
طبیعیه حالتون من که یه خیابون باهاشون فاصله دارم و ۵دقیقه راهمونه روزی که وسایل اتاقمو جمع میکردم بابام یواشکی تو بالکن گریه میکرد مامانمم ناراحت بود و چنددست از وسایلمو نداد بهم گفت یادگاری بمونه . شب عروسیمونم تو فیلم هست مامانم گریه میکرد بابام میگفت خونش نزدیکه فردا همینجاست گریه نکن بعد که خودش اومد بغلم کرد بغضش ترکید عین ابر بهار اشک میریخت
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
اره دقیقا . منو شوهرم قبل ازدواج پنج سال دوست بودیم بعدش شیش ماه نامزدی دو نیم سال عقد لحظه شماری م ...
عزیزم کاااملا طبیعیه.من شبی که فرداش میخواستم عقد کنم مث چی پشیمون بودم حالا داشتم میمردم براشا ولی نمیدونم چم شده بود.گریه میکردم چقد تو اتاقم.نگران نباش طبیعیه به روی خودت نیار این حسو.تصور کن تو خونه بودنتو با وسایل نو وشیک ک همش متعلق به خودته و خونه و زندگیت باعشقت.وای خدا هیجان انگیزه خدایی.فردا سعی کن فقط بخندی .حال تو خوش باشه دل پدر مادرتم قرص میشه.اول صب پاشو اهنگ بذار.برقصین باهم.ما همش یه دسته ادموسط بودن میرقصیدن
حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
طبیعیه حالتون من که یه خیابون باهاشون فاصله دارم و ۵دقیقه راهمونه روزی که وسایل اتاقمو جمع میکردم با ...
وای من اصلا دلم نمیخواد فیلممو ببینم.همه گریه میکردم ازبس راهم دور بود.عموهام یکیش نمونده بود تالار تا منو ببرن.هنوزم یادم میفته گریه میکنم.خیال میکردم فوت شدم اینقد همه گریه میکردن.😂😂😂بابام خیلی گریه کرد چقد سخته گریه مرد.بمیرم هنوزم هر وقت میرم میام گریه میکنه😔😔😔
حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
واااای گریم گرفت برم یه دل سیرتا صبح گریه کنم 😭😭😭😭 مامانم امشب شام نخورد با سر درد خوابید بابام ...
نههه گریه نکن پف میکنی.انشالله به خیر و خوشی بگذره.
واااای گریم گرفت برم یه دل سیرتا صبح گریه کنم 😭😭😭😭 مامانم امشب شام نخورد با سر درد خوابید بابام ...
الهی خیلی خیلی سختشونه مخصوصا که شهر دیکه میخوای بری یه مدت براشون سخت میگذره ... یه چیزی بگم شب قبل عروسی بابام بهم گفت داری میری تو یه خونواده ی پرجمعیت هر کی هرچی گفت یه گوشت در اون یکی دروازه باشه حرف خونتو به هیچکی حتی ما تا وقتی که لازم نشده نگو از خونواده شوهرتم جایی بد نگو
1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته
وای من اصلا دلم نمیخواد فیلممو ببینم.همه گریه میکردم ازبس راهم دور بود.عموهام یکیش نمونده بود تالار ...
..... دخترعمه و دخترعموی من جوری گریه میکردن انگار همیشه باهم بودیم اونا شمالن من تهران سالی دوبار میبینمشون فیلمو میبینم به اونا کلی میخندم .... واقعا گریه مرد مخصوصا پدر خیلی سخته ... عمم میگفت نماز صبحم که بیدار شده بود سرش رو مهر بود گریه میکرد
شوهرم خونه که تعمیر میکرد هر روز عکس میگرفت نشونم میداد میگفت نگاه کن چقدر قشنگ شده خونمونو نشون مید ...
اخی جانم.عزیزم انشالله خوشبخت بشی روحیتو نباز.سعی کن خاطره خوب بسازی.چاره ای نیست بخدا خیلیا دارن اینجوری میرن سر زندگیشون انشالله خدا از یه جایی دیگه حسابی جبران کنه برات.😘😘😍