2777
2789
عنوان

فردا جهاز برونمه

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم تقریبا سه ساعت 

ایشالا به خیر و خوشی باشه سه ساعت چیزی نیست......تو تهران ۳ ساعت تو ترافیکی فقط  

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
حس بدیه.منم تا۴ صب بیدار بودم.وای صب ک بیدار شدم پلک میزدم اشکام میریخت نمیتونستم جلو خودمو بگیرم.خو ...

ارهههه حسم افتضاحه کاش تموم بشه این روزا .دوستم روز جهاربرونش بشکن میزد حالا من سرتا سر وجودم غمه

ارهههه حسم افتضاحه کاش تموم بشه این روزا .دوستم روز جهاربرونش بشکن میزد حالا من سرتا سر وجودم غمه

منم مث خودت راه دور بودم.ولی خب داشتم ب عشقم میرسیدم تو دلم قند اب میشد اما غم رفتن از خونه پدر سخته خیلی.

حالم خوبه و دوسدارم با حال خوبم حال دیگرانم خوب کنم.نمیری تا بمیرم مادرم.خدایا بابت نعمتات و بخشندگیت شکر.خدایا ممنونم که تجربه شیرین عشق رو نصیبم کردی.پسرم عاقبت بخیر بشی مادر
منم مث خودت راه دور بودم.ولی خب داشتم ب عشقم میرسیدم تو دلم قند اب میشد اما غم رفتن از خونه پدر سخته ...

اره دقیقا . منو شوهرم قبل ازدواج پنج سال دوست بودیم

بعدش شیش ماه نامزدی دو نیم سال عقد لحظه شماری میکردیم واسه این روز .ولی الان نمیدونم یکمی تردید پیدا کردم شوهر تعجب کرده که چرا اینجوری شدم میترسم نمیدونم از چی