2777
2789
عنوان

وای خدا من دیگه خیلی رد دادم😐

158 بازدید | 12 پست

چکارکنم از دنیای خودم بیام بیرون

تو فضای مجازی تو خونه خیلی راحتم و پر حرف و شلوغ و شیطون و زبون دار ولیییی کافیه برم یه جایی عینه برج زهره مار میشینم یه جا نه حرفم میاد نه حوصله دارم نه هیچی.این گوشی تو دستم سرم تو گوشی نمیفهمم کی چی میگه چی میشه دور و اطرافم خنگ و گیج و منگ یکی ندونه فکر میکنه عقب افتاده ای چیزی هستم

توروخدا بگید چیکارکنم دستم به دامنتون راهکار بدید انقد درون گرا نباشم(نیاید بگید من خیلی پر حرفم و اینا بیاید بگید چیکارمیکنید که پر حرف هستید)راهکار هارو وسط بریزید مثلا بگید دقیقا چیکارکنم.مثلا از چی حرف بزنم چجوری تیز باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط جاهایی ک باراول برم این مدلیم کم کم یخم اب شه اون روی شیطونمو نشون میدم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

مثلا وقتی میبینی یه حمعی دارن حرف میزنن و تقریبا هم عادیه و حرفاشون خصوصی نیست اروم بگو راجب چی حرف میزنید و توهم تو بحثشون شریک بشو...یا وقتی یه حرفی کسی میزنه و تو یاد خاطره ای چیزی میفتی توعم بگو ک وااای عاره فلان شد و اینا....بعدشم هی نشین یجا...اگه مهمونی اقوام نزدیک مثل مادربزرگ و ایناس برو بگو امشب غذای مورد علاقه منو پختی مادرجون...به منم یاد بده...بعد اون که توضیح بده واست کم کم بقیه هم میان و باهات حرف میزنن

I'm not just a pretty girl...l'm a daughter and a sister...3 month later they will call me Dr

تو چقدر منی تو دنیای مجازی کلی حرف میزنم ولی تو دنیای واقعی یه گوشه میشینم نگاه میکنم تا شاید یکی یه چیزی بپرسه جواب بدم که اونم حرف میزنم میگن چقدر حرف میزنی خب من که حرف نمیزنم خودت میپرسی نمیتونم مثل.....نگاهت کنم که.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
مثلا وقتی میبینی یه حمعی دارن حرف میزنن و تقریبا هم عادیه و حرفاشون خصوصی نیست اروم بگو راجب چی حرف ...

آره اینکارا رو میکنم ولی نمیتونم شروع کننده بحث باشم یا وقتی با یکی دونفری هستیم نمیتونم حرف بزنم باهاش ولی توجمع چندنفره راحت ترم