خانمای مذهبی خدامیبینه چجوری داره بچم عذاب میکشه پس چراهرچی دعامیکنم التماسش میکنم قلب پرپر شده ام رومیزارم جلوش چرا شفانمیده مگه نمیگه بهشت زیر پای مادران اس من بهشت نمیخوام شفای بچمو میخوام
الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .
[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکمعجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]] کاربر چندبار ترکیده😹
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ان شاالله بزودی حاجتت رو میگیری و بچت خوب میشه ؛ اگه به خدا توکل کنی مطمئنن هرچی به صلاحت باشه همون اتفاق میفته و ان شاالله بچت خوب میشه ! صلواتم میفرستم چندتا واست
چقدرخداروصداکنم چندساعت پیش براحضرت زهرانمازخوندم شفای بچموخواستم حال بچم بدترشد😭😭😭😭😭😭😢
عزیزدلم انشاءلله خدا ب دلت صبر بده و به حق فاطمه زهرا زود زود بچت خوب بشه
براش صلوات میفرستم گلم
[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکمعجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]] کاربر چندبار ترکیده😹
ممنون نایی برام نمونده ازاین جا ازهمتون ممنونم همه رومیخونم چون انقدتوعذابم نمیتونم همه روجواب بدم ش ...
عزیزم ناامید نشو 😔