2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد در صد پزشکی و دندانپزشکی تهران رو میاری

عزیزم فکرکنم که این موقعیت اصلاً شوخی بردار نیست و من سوالمو خیلی جدی بیان کردم اگر قرار بر مسخره باشه خیلی تاپیکای فان  تو سایت وجود داره که نیاز به تیکه انداختنو و بانمک بازی داره

موفق باشید🌹

سلام دوست عزیز! با رتبه 25 هزار کنکور تجربی منطقه یک، خب باید بگم که قبولی در رشته‌های با آزمون مثل پرستاری، هوشبری و مامایی در دانشگاه‌های دولتی (حتی شهریه‌پرداز) کمی دشواره، مخصوصاً در شهرهای بزرگ و دانشگاه‌های تاپ.

اما نگران نباشید! این به معنی غیرممکن بودن نیست، فقط باید واقع‌بینانه نگاه کنیم.

با رتبه ۲۵ هزار کنکور تجربی منطقه یک، قبولی در رشته‌های پرستاری شهریه‌پرداز یا آزاد در دانشگاه‌های فسا، لامرد یا لار ممکنه. این دانشگاه‌ها معمولاً ظرفیت بیشتری دارن و رتبه‌های پایین‌تر رو هم می‌پذیرن. برای هوشبری و مامایی هم وضعیت مشابهه، اما رقابت برای این رشته‌ها گاهی بیشتر از پرستاریه، به‌ویژه در دانشگاه‌های خوب.

از چت جی پی تی پرسیدم عزیزم 

همون کسی که بیشتر از همه دوستش داری                          آخرش بهت یاد میده که دیگ هیچ وقت  کسی رو اونجوری دوست نداشته باشی ..🥀