2777
2789
عنوان

گواهینامه

391 بازدید | 41 پست

سلام دوستان من امروز برای اولین بار ازمون شهری دادم و رد شد اصلا رو کلاجش تسلط نداشتم و هی خاموش شد ماشین حس کردم کلاجش خیلی شل بود. باواینکه تمرین زیادی کرده بودم و عادت نداشتم ماشین خاموش کنم. الان خیلی ناراحتم و به کل از گرفتن گواهینامه نا امید شدم. ممنون میشم بیایید از تجربیاتتون بهم بگید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا من بعد ۵یا۶بار قبول شدم

غمت نباشه گواهینامه س دیگه چیه مگه

اینبار نشد دفعه بعد فقط سعی کن استرس نداشته باشی

با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه شاید فردایی نباشه به همین راحتی!!!❤دلمرنجان که زهر دل به خدا راهی هستهرکه را هیچ به کف نیست به دل اهی هست،

اشکال نداره منم دفعه سوم قبول شدم دفعه اول بهانه اورد افسره دفعه دوم از پیشم خاموش شد ولی دفعه سوم قبول شدم سخت نیست اصلا تمرکز کن و استرس نگیر من موقع استرس گرفتنم افسره متوجه میشد حتی بم گفت استرس نگیر اروم برو بعد قبول شدم 

چرا ناامید شدی اتفاقه برای هر کسی می افته این بار که رفتی ی کوچولو گاز رو بیشتر فشار بده تا ماشین خاموش نکنه و در ضمن کلاچ رو خیلی آرومتر ول کن همین نترس و ناامید نشو 

آقا هستم

بروووو دختر

من 4بار رد شدم، هفته دیگه هم با اعتماد به نفس میخوام برم مجدد امتحان بدم  

ولی جدا واسه اینجور امتحان ها یه قرص استرس بخورین بعد برین، استرس لامصب اون لحظه بر آدم مستولی میشه

اوووو من سه بار امتحان دادم بار دوم که امتحان دادم پروندمو آوردم خونه پرت کردم سطل آشغال کلی گریه که من نمیرم دیگه بعد مامانم برام با یه آقایی همهنگ کرد تو آموزشگاه با آقا نشستم بار سوم قبول شدم

اوووو من سه بار امتحان دادم بار دوم که امتحان دادم پروندمو آوردم خونه پرت کردم سطل آشغال کلی گریه که ...

کلا تمرین با  آقا برام بیشتر بار آموزشی داشت تا خانومه

بعدم سه سال پشت فرمون ننشستم تا ماشین خودمو خریدم

منم تازه گواهینامم امروز اومد ایین نامه بار اول قبول شدم ازمون شهری رو دفعه سوم😂😂😂

من اولین گروه در کل کشور بودم که یک ساله گرفتم😁اولین گروه در کشور بودم که 5 ساله گرفتم😍

سال84

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷