سلام دوستان من امروز برای اولین بار ازمون شهری دادم و رد شد اصلا رو کلاجش تسلط نداشتم و هی خاموش شد ماشین حس کردم کلاجش خیلی شل بود. باواینکه تمرین زیادی کرده بودم و عادت نداشتم ماشین خاموش کنم. الان خیلی ناراحتم و به کل از گرفتن گواهینامه نا امید شدم. ممنون میشم بیایید از تجربیاتتون بهم بگید.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اشکال نداره منم دفعه سوم قبول شدم دفعه اول بهانه اورد افسره دفعه دوم از پیشم خاموش شد ولی دفعه سوم قبول شدم سخت نیست اصلا تمرکز کن و استرس نگیر من موقع استرس گرفتنم افسره متوجه میشد حتی بم گفت استرس نگیر اروم برو بعد قبول شدم
چرا ناامید شدی اتفاقه برای هر کسی می افته این بار که رفتی ی کوچولو گاز رو بیشتر فشار بده تا ماشین خاموش نکنه و در ضمن کلاچ رو خیلی آرومتر ول کن همین نترس و ناامید نشو
اوووو من سه بار امتحان دادم بار دوم که امتحان دادم پروندمو آوردم خونه پرت کردم سطل آشغال کلی گریه که من نمیرم دیگه بعد مامانم برام با یه آقایی همهنگ کرد تو آموزشگاه با آقا نشستم بار سوم قبول شدم