2777
2789

تو این دوره زمونه برای خودش بده

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره یه مقدار کوچیکه اگه بش اعتماد دارید و میدونید از پس خودش برمیاد !بذارید بره 🌹

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

بستگی داره به سن عقلیش

من ۱۴ سالم بود اجازه داشتم با دوستام و یا تنها برم بیرون

به نظرم برمیگرده به تربیت خانواده و عاقل بودن خواهر شما

لذت وصل نداند مگر آن سوخته ای که پس از دوری بسیار به یاری برسد..:)

والا ما که میذارن برای خودش کلاسی بره یا گاهی با دوستاش کافه ای بره

چه اشکالی داره

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

کجا بره؟! 

با کی بره؟! 

چه ساعتی بره؟! 

اینا خیلی مهم هستن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

اره بابا خیلی بزرگه ماشالا خانومی شده .من از ۱۳ سالگی تنها و با دوستام رفتم بیرون

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

بستگی بخود بچه داره من یادمه هیچوقت مشکل واسه بیرون رفتن و تایم نداشتم هیچوقتم اتفاقی نیوفتاده یا خودم سوده استفاده از اعتماد پدر و مادرم نکردم

ببخش و فراموش کن و ادامه بده...