2777
2789
عنوان

پسرعموی شوهرم فوت کرده ی نظر میخوام میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 8829 بازدید | 301 پست
خدایی شوهرتم گذاشت رفت ؟ با چه رویی دقیقا برگشت خونه؟ چقدر شوهرت بچه و بی معرفته .

میگفت میرم واسته توام میارم برمیگردم ولی میرفت نه میومد نه جواب زنگامو میداد😐

هم‌ولایتی اولاً نرو دوما من همیشه به خانمهایی که با خانواده مشکل دارن میگم مشکل از شوهر خود شماست که هنوز یاد نگرفته بعد ازدواج اولویت ها تغییر می‌کنن 

ما را به سخت‌جانی خود این گمان نبود... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید با شوهری که همسرش پاش شکسته به خاطر شکم میره خونه مادرش که گرسنه نمونه و زنشو تو این روزای سخ ...

واچ شماهااینجوری قضاوت میکنیدشایذشوهرش براسرکارغذامیبره رفته اونجاک زنش نخادباپای شکسته کارکنه ازدیددیگ نگاه کنیدبخدایسریاتون اگ قاضی بودین و دادگاه تونی نی سایت بودروزی کلی ادم ب دستور شماها طلاق میگرفتن

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن
اگه به فکر تنها بودن یا نبودن من بود که موقعی که من احتیاج داشتم تنها نباشم تنهام نمیزاشت احترام مقا ...

واقعامتاسفم براطرز فکراتون

خدایاشکرت بابت نعمتی به این بزرگی که بهم دادی اول شوهرگلم که تکه دوم پسرام ک معجزه ی عشقمونن..خدایاخودت همیشه و همه جاپشت و پناه شوهرم بهترین رفیق زندگیم باش..محسنم خیلی عاشقتم دورت بگردم..ضربان قلبم😘😘😘😘😘😘من یه زن رزمی کارم به خودم افتخارمیکنم تنهادلیل پیشرفتم شوهرمه چون خودشم رزمی کاره عاشقتم استادمن
واچ شماهااینجوری قضاوت میکنیدشایذشوهرش براسرکارغذامیبره رفته اونجاک زنش نخادباپای شکسته کارکنه ازدید ...

شوهرم کار نمیکنه 😊اگه دید دیگه ای بود خودم نگاه میکردم 

گچ پاتو باز کردی فیزیوتراپی هم میری؟

نه بخاطر اینکه خوب جوش نخورده گفت ی هفته اصلا حرکت نکن غذای خوب بخور پای مرغو پاچه گاو ازین حرفا هفته بعد بیا ببینم وضعیتت چجوریه گچمم باز نمیکرد کلافه شده بودم دیگ باز کردن

میگفت میرم واسته توام میارم برمیگردم ولی میرفت نه میومد نه جواب زنگامو میداد😐

دستش درد نکنه واقعا .میخاستی بگی انقدر ریخت و پاش نکن راضی نیستم زحمتت بشه.اومد چیزی نگفتی بهش؟ خودش پشیمون نبود

هم‌ولایتی اولاً نرو دوما من همیشه به خانمهایی که با خانواده مشکل دارن میگم مشکل از شوهر خود شماست که ...

اره خودمم میدونم اگه مشکل ازون نبود که نمیرفت تو شرایط عادی همیشه زنگ میزنه رستوران یا با رفیقاش بیرونه من ی بار غذای درست حسابی درست نکردم ولی تو اون شرایط دلش هوای غذا خونگی کرده بود

شما اصلا نمیتونستید بگید خانوم!!!!دوما نمیتونستید اسم شهر رو نیارید که بقیه بریزند بگن چه بی فرهنگ و ...

نگران نباش ما هممون یه تبریزی دیدیم ذهنیتمون عوض نمیشه خانوم این حساسیت های بی از حدتون دیگه ادم و عصبی میکنه

همشون یا یکی دوتا توش پیدا میشا که جوره دیگ باشن؟

من بدون هیچ تعصبی و فقط با تعداد زیاد آدمهایی که باهاشون برخورد داشتم اینجوری گفتم، کمتر کسی رو تو ترکها دیدم اینجوری باشه، اما خوب همه جا استثنا هم داره

دستش درد نکنه واقعا .میخاستی بگی انقدر ریخت و پاش نکن راضی نیستم زحمتت بشه.اومد چیزی نگفتی بهش؟ خودش ...

والا بخدا. اولش که اومد هیچی نگفتم پیش خودم گفتم نزار فک کنه به خودشو خانوادش نیاز دارم من که همه کارامو هرجور شده کردم چرا الان بخوام باهاش بحث کنم یکم بعد نشسته بود جلو تلوزیون منم رو کاناپه دازکشیده بودم دیدم خیلی بیخیاله حرسم گرفت کنترولو پرت کردم خورد تو کمرش دعوا کردیم کلی باهم