2777
2789
عنوان

کنکور

121 بازدید | 12 پست

ی چیز میگم شاید عجیب باشه براتون .۱۸ سالمه رشتم انسانی سال آخرم ولی حتی روزی ۵ دقیقه هم واسه کنکور نمیخونم و همش آهنگ گوش میدم صبح وشب ووقت تلف کنی .البته تابستون دهم ویازدهم ودوره کردم ولی تا به امروز یه تست هم ندیدم ودوازدهم هیچی بلدنیستم😭😭😭😫😫😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از یه مشاور کنکور شنیدم انسانی رو میشه از سال دوازدهم برای خوندن کنکور اقدام کرد و رسید ، کم کم شروع کن و ساعت تو بالا ببر نگران نباش🌺🧡

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋

اگ خودت نخوای و اراده نکنی 

هر چی ک ما بگیم برات بی فایدس 

منم مث تو بودم 

نتیجش شد اینکه س سال عمرم حروم شد پشت کنکور 

دو سال اول هیچی نخوندم همش با حال خرابی گذشت ولی امسال پر قدرت دارم میخونم 

مرسی تلاش میکنم امروز فردا شروع کنم🌹🌹🌹

بسیار عالی ، پر تلاش و پرانگیزه😍💪💪

انتهای دریا را برکه ها نمی فهمند 😞...                                                    پس ببخش اگر گاهی گم میکنم نشانیت را....                               میشه برای موفقیت در رشته ام یه صلوات بفرستی🌼؟                         🦋اللهم عجل فی فرج مولانا یا صاحب الزمان🦋
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

لباس دانشگاه

yekta737 | 46 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز