2777
2789

که چشم زدنش براتون اثبات شده باشه

تو چه موردی بوده؟ چه اتفاقی افتاده؟ تجربه راهی دارید میدونم کلیت نباید چیزی گفت ولی بعضی موقع هام نمیشه برا اونا راهی هست؟

یکی عکس گلامودید، زنگ زد گفت مراقب گلات باش خصوصا اون گلدون دومی. 

یک هفته بعد اون گلدون ک پوووودر شد. بقیه گلامم بی حال!!! 

تا اون‌موقع بی اعتقاد بودم ب چشم شور 

بعد طرف خودش گفت من چشمم شوره😂😂😂

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بله خودم😆

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی عکس گلامودید، زنگ زد گفت مراقب گلات باش خصوصا اون گلدون دومی.  یک هفته بعد اون گلدون ک پوو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

اره دختر خالم و زندایی ام .

غیر ممکنه باپیاد خونمون هیچ اتفاقی نیوعته .

کلی هم اسپند و صدقه وگ.. میندازیم بازم اتفاق میفته .

زن دایی ام که خودش میگه چشمم شوره .

اخه خیلیییی حسوده خیلییی . 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

اعتقاد دارم 

یبار مهمون داشتیم من شام پختم بابام گفت بهشون انقد به به و چه چه کردن و انقد بهم نگاه کردن یه ماشالله هم نگفتن اد فردا رو پام یه توده ی سفت چرکی ورم کرد😑😑خیلیم درد داشت

اگر یه دختر با مانتوی بلند که نوک دماغش سرخ شده و موهاش از زیر روسریش زده بیرون ولی با سرتقی با دوستاش بستنی میخوره و میخنده و بلند بلند حرف میزنه و سلفی میگیره دیدین بهش چشم غره نرین اون منم میترسم ازتون

یکی از اشناهای ما میگن چمش شوره. حالا بنده خدا شور هم نباشه بعدش اتفاقی بیفته میگن اون چشم زد. ی بار اومد خونمون سر پسرم شکست.

البته قبلا سر دخترم شکسته بود اون نبود😐ولی مهمون دیگه داشتیم

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

من بین همه ی این خرافه ها فقط همینو قبول دارم چون به چشم دیدم...دوست مامان جونم میگفتن چشمش خیلی شوره باور نمیکردم تو عروسی به من نگاه کرد گفت ماشالله چه پاهای کشیده و بلندی داری دم تالار خوردم زمین مستقیم بردنم بیمارستان ۳ تا پلاتین گذاشتن تو پام

من شماره  ۱ :اسیر شدیم این وقت شب. من شماره ۲ :دهنتو ببند....دهنتو ببند...
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای

والا. پرزام رییخت

بعد جاریش جلوش می‌خندید میگفت، اره فلانی میخواد بره خونه مادرشوهرمون، مادرشوهرم صدقه کنار میزاره😂😂

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
پدرشوهرم روزی که بیاد اونروز کلا هر برنانه ای داشته باشیم خراب میشه هرجا بریم دور خودمون میچرخیم به ...

ای وای پس چشمش فقط تا هست میگیره دیگه؟ نباشه همه چی حله؟

ووووواااای بعد چی بهش گفتی؟

هیجی دیگه چی میگفتم😂 گفتم سرت سلامت فقط منو چشم نزنی گلا فدا سرت