مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4828 عنوان بچه ها شنیدم اگه چهل نفر برات دعا کنن خدا میشنوه دعاتو 285 بازدید | 52 پست یه چن وقتی هست حال دلم بده بچه هااا زندگیم از چشم افتاده تو رو خدا برام دعا کنین خودم دهنم بسته شده چن روزه نمازم نتونستم بخونم فقط فکرای منفی تو سرمه میشه برام دعا کنید ؟؟ چهل نفر برام ایت الکرسی بخونن منم صلوات میفرستم براتون 😭😭😭 خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍 1399/10/25 | 19:20 40 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rahiiii عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 2313 من براتون میخونمان شا الله که مشکلتون حل بشه بحق فاطمه زهراشما هم واسه حاجت روایی من دعا کن
mrsshahriari عضویت: 1399/08/03 تعداد پست: 2766 میخونم برای منم دعا کن عزیزم ❤از خدا ممنونم که تورو بهم داد دلیل بودنم❤
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4828 من براتون میخونم ان شا الله که مشکلتون حل بشه بحق فاطمه زهرا شما هم واسه حاجت روایی من دعا کن خدا از دهنت بشنوه عزیززززم الهی امین 🌹 خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4828 خوندم واسه منم دعا کن منم دوباره کاهل نماز شدم از افسردگی منم 😔 خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4828 میخونم برای منم دعا کن عزیزم چش الهی هرچی از خدا میخوای بده بهت خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
2sazesh عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 1739 خدا گوشاشو بگیره ۴۰ نفر چیه ۴۰۰ هزار نفرن دعا کنن نمی شه اینجوری نگو گناه داره . داریم امتحان میشم
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4828 خدا گوشاشو بگیره ۴۰ نفر چیه ۴۰۰ هزار نفرن دعا کنن نمی شه ان شاءالله که نگرفته گوشاشو خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
mrsshahriari عضویت: 1399/08/03 تعداد پست: 2766 چش الهی هرچی از خدا میخوای بده بهت 😍😘😘😘 ❤از خدا ممنونم که تورو بهم داد دلیل بودنم❤
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4828 خوندم عزیزم💚 😍😍😍😍😍الهی که دلت شاد شه عزیزم خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
مامان_دودل5 مدیر استارتر عضویت: 1399/01/25 تعداد پست: 4828 خوندم برات مرسی عزیزممممم الهی که حاجتت براورده بشه خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍