2777
2789
عنوان

مرغ شکم پر با چیییی...مهمونی پاگشا

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 48 پست
میخوام توستر بخرم چیا میشه داخلش درست کرد ..من پیتزا کیک بلد نیستم یاد میگیرم بنظرتون؟

همچی. کیک شیرینی پیتزا مرغ ماهی کوکو همچی

اره عزیزم 

برو کانال تل معصومه رسولی اموزش همه چیو با کلیپ مو ب مو گذاشته

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
شوید باقالا پلو با ماهی تزیین شده با زیتون و مغز گردو و نارنج و سبزیجات معطر... آخ که دهنم آب افتاد ...

عزیزززم خوبه اینم ولی ماهی مهمونی قبلی خوردن 

کنارش چی باشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو توستر نمیشه ؟؟

عزیزم تستر ندارم امتحان نکردم ولی روی ظرفت فویل بکس و چندتا سوراخ بزن تا خوب مغز پخت بشه و خشک نشه بعد اگر خوب سرخ نشده فویل بردار تا سوخاری بشه

تا ندارم اینستا ندارم ..بعد کوکو سرخ میشه؟؟سیب زمینی میشه سرخ کرد؟

سرخ ک با روغنه. گریل میشه میپزه 

اینستاگرام هم داره

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
رولت گوشت خوبه. اما خورشتی کنار مرغ شکم پر بهتره  بادمجونم همه پسند نیست اره شپردزپای هم خوبه ...

خوب رولت که تغریبا سس داره

بادمجون هر دو طرف خیلییی دوس دارن حالا یا ساده درس  کنم که بشه خورشت یا شکم پر اونم با سس

اخه قرمه سبزی همه جا هست با مرغ یزره متفاوت تر باشه 

تا ندارم اینستا ندارم ..بعد کوکو سرخ میشه؟؟سیب زمینی میشه سرخ کرد؟

من توستر دارم مرغ شکم پر درست کردم البته باید یا ظرفت در دار باشه یا روش فویل بکشی من با ظرف شیشه ای دردار گذاشتم خوب شد. سیب زمینی ام من همیشه زیر ظرف و در حدی که فقط چرب بشه روغن میریزم مرغ میزارم کنارشم سیب زمینی خیلی خوب میشه

تیکر تولد 
خوب رولت که تغریبا سس داره بادمجون هر دو طرف خیلییی دوس دارن حالا یا ساده درس  کنم که بشه خورش ...

سسش ک خورشت حساب نمیشه. 

دیگه هرجور صلاحه

عکس کوکو ک درست کرده باشید با توستر ندارید؟

سایت خرابه

مثل کیک

سسش ک خورشت حساب نمیشه.  دیگه هرجور صلاحه

منظورمه خشک نیس مثل مرغ

حالا بازم همه نظرات بخونم ببینم چی میشه

فسنجون یا مرغ شکم پر با باقالی پلو و ماهیچه یا همون باقالی پلو رو میتونی با رولت گوشت سرو کنی 

اتفاقا میخوام دو نوع برنج بزارم حالا نظرتون خوب بود رولت با باقالی پلو