2777
2789
عنوان

چه جوری جبران حرف جاریمو بکنم

432 بازدید | 28 پست

دوستای خوبم یه راهنمایی میخواستم،ما چهارتا جاری هستیم که یکیشون واقعا حسوده یعنی کلا به روش میاره حسادت رو..یک ماه پیش رفتیم خونش تازه زایمان کرده بود،بعد داشت توی زود پز غذا درست میکرد بحثمون هم از لوازم خانگی بود زود پز ایشون هم از اون قدیمیها بودن چونکه جاریم چهارده سال پیش عروسی کردن،من گفتم که زود پز وسیله ی خوبیه برای روزای اضطراری گفت آره تو داری؟گفتم دارم مارکش زوپینی هست ترکیه هست از اون جدیدا که قفل خودکار داره،الکی گفت آره منم دارم گذاشتم داخل وسایل که برای خونه ی روستایی میبریم(داخل پرانتز بگم که همه ی برادر شوهرا و شوهر منم از روستاتون هر کدوم یه خونه ی جدا میسازن که هم من و هم جاریهام وسیله های کهنه رو نگه میداریم میبریم وونجا)منم اونجا اصلا به ذهنم نرسید بگم که مثلا این قدیمی رو توی این خونه ی لوکس استفاده میکنی جدیده رو میبری خونه ی روستایی؟قشنگ میدونم که خواست تیکه بندازه،،حالا میخوام بدونم اگه دیدمش چه جوری جبران حرفشو بکنم؟فقط این نیست خیلی نیشدار حرف میزنه کلا حرفاشو با نیش و کنایه میرنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت دنباله حاشیه ای تامام✋

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

خب گلم اینجا که شما پز دادی قفل دارو جدیده اونم خواسته کم نیاره وقتی ازت میپرسه داری بگو دارم اگه سوال کرد چ نوعیه توضیح بده  

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

منم 14 سال پیش عروسی کردم زودپزم نه تنها از این قفل خودکار داره بلکه با توجه به تحریم این چند ساله مطمئنم از زودپزهای بازار بهتر هست و اگر اصلش گیربقیه بیاد قطعا خیلی گرون هست 

دنبال مچ گیری نباش

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

سلام دوست عزیز

این به نظر من تیکه نبود 

جاریتون خجالت کشیده بگه من همین زودپز قدیمیو دارم اینو گفته ...بعدم برای اینکه شما نگید زودپز جدیدت کجاست گقته بردم خونه قدیمیه ...

به شما طعنه نزده 

بنظرم پیگیرش نشید ... این چیزا ارزش فکر کردن نداره واقعا 

خب گلم اینجا که شما پز دادی قفل دارو جدیده اونم خواسته کم نیاره وقتی ازت میپرسه داری بگو دارم اگه سو ...

ایشون خودشون پرسیدن که از کدومهاست منم توضیح دادم،فقط میخواست حال منو بگیره کلا توی حال گیری خبره هست،از آدم حرف میکشه بعد زننده جواب میده 

همون لحظه جوابشو بده جاری منم خیلی تیکه میندازه من اوایل جواب نمی‌دادم دیدم پروتر شد الان جوابشو میدم. شوهرمم میفهمه بهم تیکه میندازه رابطه کم کرده. رفتین خونه روستایی بگو زودپزتو بیار به چیزی بپزیم

به آدما اندازه لیاقتشون بها بده
ایشون خودشون پرسیدن که از کدومهاست منم توضیح دادم،فقط میخواست حال منو بگیره کلا توی حال گیری خبره هس ...

بازم بد جواب نداده

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰
سلام دوست عزیز این به نظر من تیکه نبود  جاریتون خجالت کشیده بگه من همین زودپز قدیمیو دارم این ...

شما هم تلاش نکنید شرمندش کنید اون به اندازه کافی به (غلط البته ) خجالت کشیده ار اینکه زودپزش قدیمیه 

دیگه شما پیگیرش نباشید 

منم 14 سال پیش عروسی کردم زودپزم نه تنها از این قفل خودکار داره بلکه با توجه به تحریم این چند ساله م ...

آخه وقتی من جهیزیمو آوردم نیومد،و کلا به خواهر شوهرام میگفته که جهیزیه ی خوبی نیاورده چرت مبلش سلطنتی نیست؟چرا رنگ سفید برداشته؟چرت بوفه نداره؟و خیلی چیزای دیگه ،اینم بگم که من زیاد خرت و پرت نخریدم پس انداز داشتم عوضش ماشین خریدم.واسه اینم حرف درآورده که میخواسته کلاس بذاره در حالیکه ماشین برای ما خیلی واجب تر بود