2777
2789
عنوان

فردا میخوام برم قشم درگهان خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 6697 بازدید | 49 پست
آزور؟تابحال نشنیدم.چه چیزایی داره این مارک؟ شما واسه اون سمتی عزیزم؟

بله

همه چیز داره

من قابلمه خریدم ۳ سال خست خیلی خوبه

همه مارکاشون اصل ولی آزور هم خوبه من راضی ام

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
عزیزم اونجا الان وضع بازارها و قیمتا چطوره؟ چندوقته نرفتم خبری ندارم.ممنون مبشم جواب بدید

خیلی خوبه 

گرون هست ولی نه گدونی عجیب غریب

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میخوام 

گالري شقايق 

و لوازم آرايشي منصور 

هر دوتا شون چند تا شعبه دارن 

ولي من شعبه هاي تو سيتي سنترشون رو رفتم 

از گالري شقايق تو سيتي خريد كردم خيلي خيلي راضي بودم 

منصور هم عاليه

منصور بازار قديم هم شعبه داره ولي من تو سيتي راحتره برام اونجا ميرم هر دو تا شونم همكف هستن 

حاجتي سخت دارم خدايا فقط تو ميتوني توكلم به توست 🤲🏻
بله همه چیز داره من قابلمه خریدم ۳ سال خست خیلی خوبه همه مارکاشون اصل ولی آزور هم خوبه من راضی ام

پاساژ یا مغازه یا بازاری که قابل اعتماد باشه معرفی میکنی بیزحمت؟

من اصلا اونسمت تابحال نیومدم هیچ اشنایی ندارم میترسم جایی برم فیک بهم بدن بجای اصل  

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
عزیزم اونجا الان وضع بازارها و قیمتا چطوره؟ چندوقته نرفتم خبری ندارم.ممنون مبشم جواب بدید

خوبه 

يعني چون ارز و دلار رفته بالا اينجا هم گرون شده ولي نه اونقدر زياد مثل شهراي ديگه 

مخصوصا جنس هاي خارجي 

پاساژ یا مغازه یا بازاری که قابل اعتماد باشه معرفی میکنی بیزحمت؟ من اصلا اونسمت تابحال نیومدم هیچ ا ...

بازار ستاره

بازار قدیم قشم

بازار دودلفین درگهان

من ۲۰ سال اینجا ساکنم

اصلا اهل جنس فیک نیستن

فقط چون خارجی ان ضمانت نامه داخلی ندارن

ولی تضمین شده ان

بازار ستاره بازار قدیم قشم بازار دودلفین درگهان من ۲۰ سال اینجا ساکنم اصلا اهل جنس فیک نیستن فق ...

عه شمام هم قشم هستيد ؟ بومي ؟

آخه منم می‌خوام بیام یک مدت واسه زندگی اونجا آدرس مراکز خرید جنسای اصلشو بهم میدید لطفا؟ هزینه اش هم ...

آرايشي بالاتر هم گفتم عزيزم 

گالري شقايق و لوازم آرايشي منصور خيلي عالي هستن من ربيع هم خريد كردم فيك نيستاااا ولي كيفيت شو دوست نداشتم 

سيسموني عالي هم بازار ستاره و سيتي سيسموني رويا خيلي معروفه من براي پسرم از اونجا خريد كردم آخ هم نگفته وسايلاش 

شكلات خارجي و مواد غذايي تو بازار ستاره پيش آقاي سرودي ميرم 

ديگه تو سيتي پيش آقاي عزيزي قابلمه هاش اگه گرون بوده ولي خوب بوده 

اينجا همه ي جنس ها خوبه مثلا همه جا مواد غذايي خارجي هست و معمولا اصله خيلي كم پيش بياد تقلبي باشه 

من معمولا درگهان و ستاره و بازار قديم و سيتي خريد ميكنم راضي هم بودم 

خواهش ميكنم عزيزم 

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😘😘😘😘😘😘😘وااااااااای مممممااااااچ مممنووووووونم نمیدونی چه لطفی در حقم کردی دوست عزیزم مهربون

برایم صلوات بفرستید تا روحم آرام شود