2777
2789
عنوان

فردا میخوام برم قشم درگهان خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 6697 بازدید | 49 پست
خودتون کدوم شهر هستین؟؟ همیشه برام سواله که واقعا اینقدر تفاوت قیمت هست که میرن قشم و کیش و چهاربها ...

سيسموني دوستم و كل خانواده شوهرش رفتن از قشم خريدن 

دوستم شيرازيه ميگه جداي از قيمت جنسشون هم خيلي خوبه 

حاجتي سخت دارم خدايا فقط تو ميتوني توكلم به توست 🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هایی که به اون سمت آشنایی دارین برای خرید جهیزیه جای مطمعن معرفی میکنین لطفا

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
خودتون کدوم شهر هستین؟؟ همیشه برام سواله که واقعا اینقدر تفاوت قیمت هست که میرن قشم و کیش و چهاربها ...

اره خیلی تفاوت

اینم در نظر بگیر بیشتر اجناس خارجی هستن

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
نه اصلا 

آخه منم می‌خوام بیام یک مدت واسه زندگی اونجا آدرس مراکز خرید جنسای اصلشو بهم میدید لطفا؟ هزینه اش هم اصلا اهمیت نداره اما اینکه اصل باشه واسم مهمه چه خوراکی چه لوازم آرایش و لوازم برقی و لباس....اونوقت خیلی ازتون سپاسگزارم

برایم صلوات بفرستید تا روحم آرام شود
بچه هایی که به اون سمت آشنایی دارین برای خرید جهیزیه جای مطمعن معرفی میکنین لطفا

بنظرم مارک آزور بهت نعرفی کردن بخر

من دارم راضی ام

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
بنظرم مارک آزور بهت نعرفی کردن بخر من دارم راضی ام

آزور؟تابحال نشنیدم.چه چیزایی داره این مارک؟

شما واسه اون سمتی عزیزم؟

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )