تیامسیس۱۳۶۸۶۷ مدیر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 769 عنوان فردا میخوام برم قشم درگهان خرید | مشاهده متن کامل بحث + 6697 بازدید | 49 پست سلامخانما من بعداز یکسال میخوام برم درگهان خرید کنم خیلی خرید دارم کسی جای خوب بلده بهم بگه . همه چیز مبخوام بخرم. لباس . ارایشی . یه مقدار وسیله اشپزخونه .... 1399/10/25 | 16:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
كورالين عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2570 خودتون کدوم شهر هستین؟؟ همیشه برام سواله که واقعا اینقدر تفاوت قیمت هست که میرن قشم و کیش و چهاربها ... سيسموني دوستم و كل خانواده شوهرش رفتن از قشم خريدن دوستم شيرازيه ميگه جداي از قيمت جنسشون هم خيلي خوبه حاجتي سخت دارم خدايا فقط تو ميتوني توكلم به توست 🤲🏻
sofamo عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 1613 بچه هایی که به اون سمت آشنایی دارین برای خرید جهیزیه جای مطمعن معرفی میکنین لطفا در من چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
nonoty عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 1141 خودتون کدوم شهر هستین؟؟ همیشه برام سواله که واقعا اینقدر تفاوت قیمت هست که میرن قشم و کیش و چهاربها ... اره خیلی تفاوتاینم در نظر بگیر بیشتر اجناس خارجی هستن 👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
shepelian عضویت: 1398/12/22 تعداد پست: 590 نه اصلا آخه منم میخوام بیام یک مدت واسه زندگی اونجا آدرس مراکز خرید جنسای اصلشو بهم میدید لطفا؟ هزینه اش هم اصلا اهمیت نداره اما اینکه اصل باشه واسم مهمه چه خوراکی چه لوازم آرایش و لوازم برقی و لباس....اونوقت خیلی ازتون سپاسگزارم برایم صلوات بفرستید تا روحم آرام شود
ونگوگ عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 2745 نمیدونم والا ولی ما اومدیم شیراز جریمه شدیم واقعا چقدر شد جریمتون ؟ من مجبورم بیام کار دارم
كورالين عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2570 من شیرازم بیام قشم جریمه میشم ؟ نه عزيزم نميشي ما هم الان قشم اومديم جريمه نشديم حاجتي سخت دارم خدايا فقط تو ميتوني توكلم به توست 🤲🏻
تیامسیس۱۳۶۸۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 769 به سلامت بياي استاتر درگهان خيلي خوبه ولي بازار قديم قشم بازم به نظرم بهتره مرسی عزیزم. من همیشه میرم پاساژ دریا درگهان
nonoty عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 1141 بچه هایی که به اون سمت آشنایی دارین برای خرید جهیزیه جای مطمعن معرفی میکنین لطفا بنظرم مارک آزور بهت نعرفی کردن بخرمن دارم راضی ام 👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
هانااام عضویت: 1399/02/20 تعداد پست: 937 سيسموني دوستم و كل خانواده شوهرش رفتن از قشم خريدن دوستم شيرازيه ميگه جداي از قيمت جنسشون هم ... حتی سرویس چوب رو هم از اونجا میگیرن؟؟
ونگوگ عضویت: 1397/10/23 تعداد پست: 2745 نه عزيزم نميشي ما هم الان قشم اومديم جريمه نشديم مرسی عزیزم ان شا الله که بگذره این روزهای سخت
تیامسیس۱۳۶۸۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 769 واقعا چقدر شد جریمتون ؟ من مجبورم بیام کار دارم یه میلیون بود ک اشتباهی همزمان دوتا یه میلیون ثبت کردن برامون. ولی خب رفتم فرمانداری درستش کردم چون نامه تردد داشتیم
sofamo عضویت: 1399/09/23 تعداد پست: 1613 بنظرم مارک آزور بهت نعرفی کردن بخر من دارم راضی ام آزور؟تابحال نشنیدم.چه چیزایی داره این مارک؟شما واسه اون سمتی عزیزم؟ در من چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
دخترروشناییها عضویت: 1399/04/07 تعداد پست: 113 نه عزيزم نميشي ما هم الان قشم اومديم جريمه نشديم عزیزم اونجا الان وضع بازارها و قیمتا چطوره؟ چندوقته نرفتم خبری ندارم.ممنون مبشم جواب بدید
تیامسیس۱۳۶۸۶۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/05/16 تعداد پست: 769 لوازم آرايشي خارجي و اصل ميخواي ؟؟؟ بهت دو تا معرفي ميكنم عالي هستن خودم ازشون خريد كردم با دوبي مو ... اگه میشه ادرس بده گلم برا لوازم ارایشی