الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین برو تو سایت با اکانت گوگل عضو شو بعد صفحه رو تا پایین بیار زده که ۱ تا ۷ وارد شو پایین صفحه زده roll اونو بزن و بیتکوین جایزه میده شانست بگیرین ۱ بیتکوین میگیری نباشه هم کمتر ولی هیچ سایتی مثل این نیست فیل تره باید وی پی ا ن روشن کنی
یک میلیارد و خوزده ایه. اینطوری هم کسی بیت نمیده بهت خیالت تخت
این از همه سایتا بهتره ببین تو خونه که بیکاریم هر ساعت بیا یه roll بزن تا بهت بیت بده حسابت هم برسه به یه حدی اجازه میدی پولتو برداری دوست من با همین سایت تو ۳ ماه ۴۰۰ میلیون تومن برنده شد
این از همه سایتا بهتره ببین تو خونه که بیکاریم هر ساعت بیا یه roll بزن تا بهت بیت بده حسابت هم برسه ...
ما ارز دیجیتال کار میکنیم. اما ترجیح میدم واقع بین باشم
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
نه نمیخواد فقط حساب گوگل میخواد پولتو که برنده شدی بعد گزینه wither میزنی حساب بیتکوین باید از قبل بسازی به اون حساب واریز میکنی بخوای بفروشی هم سایت برای فروشش زیاده
ما ارز دیجیتال کار میکنیم. اما ترجیح میدم واقع بین باشم
من میگم بیا شاید اصلا شانست زد تو همین رول زدن یهو ۱ بیتکوین گرفتی اونم نباشه هر یک ساعت بیا تو سایت گزینه roll رو بزن جایزه روزانه ات رو بگیر برو تو سایت تا متوجه منظورم بشی
من میگم بیا شاید اصلا شانست زد تو همین رول زدن یهو ۱ بیتکوین گرفتی اونم نباشه هر یک ساعت بیا تو سایت ...
حتما با کدرفرال و لینک شمام بیام اره؟
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊