2777
2789

دوستان چند روز پیش متوجه تماس تلفنی همسرم با یک خانم شدم که خانم می خاست شوهرم بیاد پیش و شوهرم به دروغ گفت خارج از شهرم ولی مشخص بود همدیگرو میشناسن در ضمن وقتی پرسیدم گفت یادم نمیاد این مکالمه با کی بوده و بعد از اون کم سکوت کرده و هیچ حرفی نمی زنه نه معذرت ن دلجویی ن توضیح فقط ببار بحثش آوردم وسط گفت من هیچ بحثی با تو ندارم چرا سکوت کرده

چ پرروعه

دست پیشو گرفته پس نیوفته

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتمن ی چیزی هست...

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
من قسط بخشش ندارم و بعد عروسی داداشم میخوام تقاضای طلاق بدم اما دارم دیوونه میشم یعنی خیانت جنسی داش ...

قصد 

از کجا مکالمه بینشونو متوجه شدی؟ خودت بهتر از ما شوهرتو میشناسی. ببین واقعا اینکاره است یا نه . شاید سوتفاهمه

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

از خجالتش چیزی نمیگه . انقد بهش محبت و خوبی کن یمدت تا از شرم و خجالت اب بشه . ب اشتباهشم پی میبره مثه سگ پشیمون میشه میاد میوفته به غلط کردن ..... تجربه ثابت کرده اینو .. بیشتر از قبل بهش عشق بورز

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼