2777
2789
عنوان

مامان هایی که بچه 5-6 ساله دارید میشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 31 پست

بهم ریختگی خونه رو اعصابم میره. واسه همین از صبح تا شب درحال جمع کردنم. انقدز که پا درد میگیرم. امروز دیگه خودم رو زدم به بیخیالی هیچ کدوم از وسیله هاشون رو جمع نکردم. یعنی الا خونه م دیدن داره  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمها مشکل من بزرگتره😫دخترم همه چیز که ریخته جمع میکنه ولی وقتی من چند تا ظرف تو ظرف شویی میزارم مشغول کار دیگه میشم میرم میبینم دخترم شسته تمام لباس هاشم خیس کرده میگم عزیزم برات زوده میگه ن من بزرگ شدم حموم میگه بزار تنها برم فلان کار منم بکنم سبزی منم پاک کنم هویج منم خورد کنم😫😫😫😫😫

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
پسرمنم اصلا حرف گوش نمیده همه اسباب بازیاشو میشکنه دیگه خستم از بس جمع میکنم

واقعا درکت میکنم. خدا کنه یکم بزرگتر بشن یاد بگیرند که جمع کنند. من خیلی بهش میگم عزیزم با اسباب بازی هات بازی کردی جمع کن میگه باشه ولی اصلا این کارو نمیکنه. فقط به حرف باباش گوش میده. تمام وسایل خونه رو هم میاره وسط بازی میکنه. آخرش هم میگه دیگه خسته ام تو هم بیا کمک جمع کنیم

واقعا درکت میکنم. خدا کنه یکم بزرگتر بشن یاد بگیرند که جمع کنند. من خیلی بهش میگم عزیزم با اسباب باز ...

بخدا الان پیش دبستانی وآنلاینه  اصلا نمیشینه درس بخونه دیگه روان برام نمونده بخاطر همین اصلا فکر دومی نیستم ولی بعصی وقتا میگم تنهاست تو دوراهیم

سلام ، میشه قد ووزن پسرتون بگید ممنون

سلام عزیزم تازگیا قد و وزنشو نگرفتم چون بدغذاست لاغره فکر کنم 19 بود اونسری قدشم اخرین بار 117 بود 

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
بخدا الان پیش دبستانی وآنلاینه  اصلا نمیشینه درس بخونه دیگه روان برام نمونده بخاطر همین اصلا فک ...

من که دومی هم دارم. بعضی وقتا انقدر باهم دعوا میکنند و کوچیکه جیغ میزنه پیش خودم میگم چه اشتباهی کردم بچه دوم آوردم. خدا چه میدونه شاید بزرگتر شدند باهم همبازی بشند فعلا که بیشتر اعصاب خردیه.