سلام من ی پسر 5 ساله دارم که مدارم ریخت و پاش میکنه. هرچی میگم جمع کن وسیله هات رو میگه خسته ام نمیتونم. گاهی بهش اسباب بازی نمیدم میگم چون جمع نمیکنی میگه قول میدم جمع کنم ولی باز همونجور میریزه و میره. خیلی به حرف هم گوش نمیده. میخواستم بدونم بچه های شما هم همینجوریند؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره خواهرزاده منم همینه ینی کلا حرف گوش نمیده مگر با دعوا و تشر همین الان موقع ناهار بهش میگم اون بطری آب و درش آبیه رو بیار از عمد اونی ک قرمزه رو آورد میگه این بهتره
پسر من 5ونیم سالشه چون همیشه گفتم هرچی ریختی خودتم باید جمع کنی تقریبا جمع و جور میکنه وقتایی که بهونه میاره مثلا میگه خستم یا بعدا جمع میکنم میگم.نه بیا منم کمکت کنم تا باهم جمع کنیم. نمیخوام وقتی بزرگ شد از این مردایی بشه که تا لیوان چاییشم باید زنش پشت سرش جمع کنه😂
🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
من وقتی ازم میخواد باهاش بازی کنم یا به کاری براس کنم اگه ببینم ریخت و پاش کرده میگم سریع بدو جمع کن تا اون کارو زود انجام بدیم اونم میگه باشه بعصی وقتام میگه توهم کمک کن باهم جمع میکنیم
بچه ای که تو این سن ریخت و پاش کنه ینی سالمه و باهوشاز الان بهش نگو جمع کنه خودت جم کن اون ببینه یاد میگیرهیه ساعت سرگرم میشه تو توی ۵ دقیقه جمع میکنیبزار خوش بگذرونه