2777
2789
عنوان

واسه دل خودم

1852 بازدید | 51 پست

هر وقت  از هرچیزی لذت نمیبری بدون اون چیز بد نیست. تو حالت بده. حالتو خوب کنی از همه چی حتی دارای عیب لذت میبری.

حالتو با جذب چیزای خوب و قشنگ خوب کن. 

حس خوب واسه خودت درست کن

غذاتو تزئین کن

حتی اگه غذات ساده است  به بهترین شکل بخورش. تو ظرف خشگل با تزئین. و داغ

اولین کار روزت این باشه تو آینه نگاه  و لبخند بزن.

اگرم دمق بودی بازم به زور لبخند بزن

نگاه کن چه خشگلی و خشگل درست شدی

بعد دومین کارت ظاهرتو خشگل کن. 

موهاتو شونه بزن

عطربزن

لباس مرتب بپوش

تو شایسته بهترین ها یی

🔥🌱🌸

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه حال دلم خوب باشه تحمل همه سختی هارو خواهم داشت 

در طی روز با خدا خود حرف میزنم که منو قوی کن. پاهامو قوی کن تا در سختی ها نلرزم. خدایا میخوام تا آخرش قوی باشم. با یاد خدا من قوی میشم. 

با هریادی از او من محکتر خواهم بود.

یه انسان شاد وآرام همش در حال  اینه که حال خودشو خوب کنه و یا خوب نگه داره و بعد این حالو به دیگران منتقل کنه

خدای من منو طوری آفریده که شادی و خوشبختی در درون من قرار داره. و مرتبط با هیچی نیست. اگه از درون حس خوشبختی کنم. اگه حس های خوبو جذب کنم. اگه از منفی ها فرار کنم. حال دلم عالیه

خداراشکر که حال خوب دلم با هیچ خونه ماشین و و چیزای گرون مرتبط نکردی

حس زندگی در زمان حال

حس شکرگزاری از هرآنچه الان دارم. الان سالمم پس من خیلی خوشبختم. الان نفس میکشم پس سالمم. 

الان دوتا پا دارم میتونم راه برم وای چقدر خوشبختم. 

الان دوچشم دارم با هیچ مغازه طلا فروشی عوضش نمیکنم پس خدارا شکر

. خدایا من که چیزی ندارم ولی اگر داشتم چقدر بابت این نعمتهای تو باید صدقه میدادم و هنوز شکرتو بجا نیاورده بودم

چقدر منو دوست داری و داشتی

اجازه نمیدم هرکی بیا حالمو عوض کنه. 

از بداخلاق فاصله میگیرم 

از آدمای احمق فاصله میگیرم 

از هرکی بخواد خوشی دلم رو بهم بزنه فاصله میگیرم 

خودم رو دوست خواهم داشت. چون خدای من منو دوست داشته. به من صورت لطیفی داده اگه بداخلاق باشم و حرص بخورم خراب میشه.

باید از قبل واسه همه کارم برنامه ریزی کنم تا مجبور به کار عجله ای نشم. 

هرکی بیاد به هر عنوان با حال بد اگه خودم اوکی نباشم خیلی تحویل نخواهم گرفت. ازش فرار میکنم البته اگه خیلی پر انرژی باشم حتما به او انرژی مثبت جاری میکنم.

افراد منفی اول خودشونو آتیش میزنن بعد هم بقیه رو. 

اگه بخواد در گودال افکار منفی خودش غرق بشه اگه بتونم دستشو میگیرم درش بیارم وگرنه خودش تنها غرق بشه

چرا حرص بخورم که

پول کمه 

فلانی فلان کرد 

کار نیست

مهمون دارم 

کارای خونه زیاده

همه را در آرامش انجام خواهم داد 

فقط باید از کار لذت برد

حتی کارهای تکراري رو هم ازشون لذت ببربد. اگه حوصله ظرف شستن نداری اول برو خودتو اوکی کن و پر انرژی

تا بتونی به ظروفت انرژی بدی و تمیزشون کنی

گاهی  وقتی اذیتم تو کاری یه بسم الله الرحمن الرحیم همه چی رو میندازه رو غلطتک

خدایا میخواهم غرق شادی باشم. غرق درگلهای بهار

غرق در چشمه ابگرم

غرق در رختخواب نرم

غرق در بوی باران و نم و خاک

غرق در نور خورشید

غرق در هوای خوب

غرق در بوی چمن

غرق در خنده و......

فهمیدم منم یه موجودي ام یه حدی ظرفیت و گنجایش دارم نمیتونم دل تمام دنیا به دست بیارم واسه همه کار کنم. 

فهمیدم تا خودم در آرامش نباشم  نمیتونم حتی  با خدای خودم حرف بزنم

امروز صبح خیلی کار داشتم یهو از این همه کار وحشت داشتم. نشستم یه‌بار تسبیح حضرت هرا رو گفتم. میگن کاراتو راحت  انجام میدی. الان آخر شبه خداراشکر همه به خوبی انجام شده  .

خدایا شکر خوابم رفت. چقدر خواب نعمت بزرگیه. واقعا غرق در نعنتیم. دیشب خسته بودم از خستگی خوابم نمی‌رفت. کمی ذکر گفتم. صبح با صدی اذان بلند شدم. خدایا چقدر در زندگی من به من لطف کردی و کور وکر بودم. لطفا مارو ببخش نعمتت ندیدیم.

آدم وقتی خسته است و فشار کار روش باشه بهم میریزه. بعد باز استرس میاد سراغش. گاهی بعد فشارهای اجباری زندگی باید چند روز راحت‌تر  زندگی کرد. و با بیخیالی چند روز طی کنیم.  اگه از لحظه‌های زندگی لذت نبریم چیزایی نصیبمون میشه که حسرت لحظات عادی زندگی میخوریم.