2777
2789
عنوان

سقط جنين

86 بازدید | 16 پست

دوستان من پنج هفتم بود ك يكي دو روز پيش سقط كردم بنظرتون تو اين پنچ هفتگي بقايا امكان موندنش هست يا نه؟؟چون واسه من فقط كيسه اب و كيسه زرده بود جنين هنوز تشكيل نشده بود

﮼پناهِ‌منی♥️(الله)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیا دفع کردی منم پنج هفته سقط کردم دوتالکه بزرگ دیدم اندازه کف دست با یک‌چیز کوچیک که رفت تودستشویی بعدش همش خون ابه بود

درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید) 
چي شد سقط شد؟ خونريزيت در چه حد بود؟

قرص خورده بودم دلدرد شديدي در حد مرگ با خونريزي نسبتا زياد ولي تو يبار ك دشويي رفتم خيلي ازم خون اومد حس كردم اونلحظه يچي افتاد ولي الان خونريزي كمه

﮼پناهِ‌منی♥️(الله)
چیا دفع کردی منم پنج هفته سقط کردم دوتالکه بزرگ دیدم اندازه کف دست با یک‌چیز کوچیک که رفت تودستشویی ...

منم همينجوري الانم خونريزي ب رنگ قرمز روشنه ولي كم كم مياد

﮼پناهِ‌منی♥️(الله)
منظورشون آزمایش بارداریه که کم کم مقدارش پایین میاد ولی سونو مطمئن تره

دكتري ك پيشش يبار رفتم دوشنبه ها ب بعد مياد بهم گف تلفتي حالا دوشنبه بهم ز بزن اگ چيزي بود ك ميگم بيا سونو ولي من تا دوشنبه نميتونم صبر كنم برم جاي ديگ بنظرت؟

﮼پناهِ‌منی♥️(الله)