2777
2789
عنوان

ناهار چی درس کنم برا مهمون ک سه روزه اینجاس

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کسی که خوراک براش مهمه یه وعده میمونه با عزت و احترام میاد و میره نه ۳ روز و با شرایط شما

اینو موافقم 

حالا من اصلا شکم برام مهم نیست ولی خوب زیاد جایی بری و بمونی طرف ازت خسته میشه 

من خونه مادرشوهرم شهرستانه اول تابستون رفتم روز دوم برگشتم  دیگه نرفتم. قبلشم، قبل کرونا رفته بودم

نابْ باش اَدْا رُ کِ هَمِه بَلَدن👑یه صلوات مهمونم کنید 🙏🙏
آره ولی غذاهای اینطوری که درس میکنم بد مزه میشه و برنج حروم میکنم.حالا بازم میزنم اینترنت

خوب چرا خورشت نمیپزی؟

مرغ درست کن با زرشک پلو

یا همون شامی درست کن. با برنج. برای شامی سس گوجه درست کن.

شامی گوشت و پیازه فقط؟ 

وقتی شامی هات پخت درشون بیار تو همون روعن یه قاشق رب گوجه و ۴ ۵ تا گوجه پوره شده بریز شعله کم درشو ببند تا به روغن بیفته شامی ها رو بچین توش ۵ دقیق بمونه کافیه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
متنفرم از زنی که صب زیاد میخوابه اونم مهمون باشه جایی    

وای اره

یه بار تاپیک زدم جاریم تا ظهر خوابه چیکارکنم(دفعه قبلی با پدرشوهرم اینا اومده بودن)همه ریختن سرم گفتن به تو چه تا ساعت چند میخوابه😐تو زندگی شخصی کسی دخالت نکنید😐😐😐😐😐😐

خوب چرا خورت نمیپزی؟ مرغ درست کن با زرشک پلو یا همون شامی درست کن. با برنج. برای شامی سس گوجه درست ...

زرشک پلو دیروز ناهار خوردیم

سس سفید و قرمز داشتیم گفتم ساندویچ شامی بخوریم

آره ولی غذاهای اینطوری که درس میکنم بد مزه میشه و برنج حروم میکنم.حالا بازم میزنم اینترنت

از خانم مهمون کمک بگیر بگو  جوری که شوهرت دوست داره درست کن من زیاد قلقش دستم نیست

واسه چی حالا پا نمیشن برن

من امتحان مهمی داشتم خانواده جاریم ۶ نفر زنگ زدن داریم میایم گفتم ببخشید من امتحان دارم برگشتنی در خدمتتونیم میخاستن از اینجا برن مشهد ....خلاصه قهر کردن 

پشیمونم نیستم والا من امتحانمو خراب میکردم ۶ ماه از کار و زندگی عقب می افتادم بخاطر یه شب که میخواستن بیان مهمونی