2777
2789
نشنیدی رحم اجاره ای

اهان 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا؟ حتی همون حس نبض رو؟ من ۱۶ هستم و نگرانم که چیزی حس نمیکنم

بخدا.هفته ۲۰دراز کشیده بودم همچین لگد زد ک نگو.بعد اون ۲۴ساعته در حال گردشه.دکترم میگه بچه هایی ک شیطونن و زیاد میگردن هوش خیلی خوبی دارن.

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
پس همون ۷ ماهو بخرم میترسم تابلو باشه چون خودم با اینکه تپلم زیاد شکم ندارن یعنی زیر لباس نشون نمیده ...

کار پراسترسیه واقعا تظاهر به بارداری، ان شاالله کوچولوت به سلامتی بیاد بغلت

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
برای درد کمرت گن بارداری ببند که شکمت رو نگهداره تا به کمرت فشار نیاره

دقیقا از پشت گردنم تا پایین همش درد میکنه. دراز ک میکشم کمرم قفل میکنه دیگه نمیتونم تکون بخورم. انگار ی استخون ازم میشکنه چنان صدا میده ودرد میکنه. وقتیم میشینم میخوام بلند شم لگنم قفل میکنه . پنج ماهمه تا اخر بارداری نمیدونم چقدر دیگه میخواد ب این درد اضافه بشه. شب ها ب هیچ طرفی نمیتونم بخوابم از شدت درد دیگه دارم کلافه میشم😢😭

بخدا.هفته ۲۰دراز کشیده بودم همچین لگد زد ک نگو.بعد اون ۲۴ساعته در حال گردشه.دکترم میگه بچه هایی ک شی ...

😁😁 زنده باشه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
الهی من اقدامم و مدت هاست منتظرم و نمیشه ... میتونم بپرسم مشکلتون چی بود؟

نزدیک 9سال بود منتظر رودیم آی بو آی کردم آی وی اف کردم جنینا خوب بود ولی نشد دیگه طاقت منفی نداشتم طلقت ندلشتم اینهمه هورمون مصرف کنم منفی بشه روحیشن ندلشتم یبار خارج رحم حامله شدم دوبار بخاطرش لاماراسکوپی کردم آدم استرسی بودم  احساس کردم بخاطر این استرسی که دارم نمی تونم حامله بشم دکترمم دید حال روحیم خوب نیست قبول کرد 

خدایا به امید تو
دقیقا از پشت گردنم تا پایین همش درد میکنه. دراز ک میکشم کمرم قفل میکنه دیگه نمیتونم تکون بخورم. انگا ...

حق داری ، استخونای مادر کلا میپوکه تو بارداری

😁😁 زنده باشه

فداتشم.هنوز نیومده تو شکمم تک چرخ میزنه

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
9سال بود منتظر رودیم آی بو آی کردم آی وی اف کردم جنینا خوب بود ولی نشد دیگه طاقت منفی نداشتم طلقت ند ...

شوهرت سالمه؟؟؟

چرا منفی میشن؟؟؟؟

مشکلتون چیه عزیزدلم

خدایا کودکم رو به خودت سپردم❤منتظرتیم عشق کوچولو❤
واقعا ولی شانسی که آوردیم کرونا هست رفت وآمدا کمه انشاالله 😍

اره از این بابت واقعا خوبه الان موقعیت