2777
2789
دوستان حرکت جنین یا همون حس نبض جنین از چند هفتگی احساس میشه؟

۱۶

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو ۲۰هفته فهمیدم

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم

برا من از ۱۷ شروع شد 

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
من تو چهارماهگی. ولی از اولش کمر درد داشتم دیگه کلافه شدم از شدت کمر درد و لگن درد نمیتونم بخوابم

برای درد کمرت گن بارداری ببند که شکمت رو نگهداره تا به کمرت فشار نیاره

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
چون به دلایلی بابد از شکم مصنوعی استفاده کنم نمی دونم از چند ماه بخرم

ها چی چی ؟😐😑😑😑😃

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 
من تو ۲۰هفته فهمیدم

جدا؟ حتی همون حس نبض رو؟ من ۱۶ هستم و نگرانم که چیزی حس نمیکنم

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
پس منم اگه ازم پرسیدن بگم طبیعیه

عزیزم دیگ اون حد تخت نیس شکمم ..یکم دارم ولی فقد خودم متوجه میشم دیگ ..اگ تکونای جنین هم‌نبود یادم میرفت ک حامله ام