2777
2789
عنوان

مامان باردار

180 بازدید | 15 پست

سلام مامانا....من هفته ۲۶بارداری هستم

دوقلو باردارم...دهانه رحمم باز شده الان دو هفته اس که اینجوری شدم...قرار بود هفته دیگه بستری شم برای جلوگیری از انقباضات رحم بهم سولفات تزریق کنن...از دیروز بعدازظهر تا الان انقباض دارم و بچها خودشونو سفت میکنن...زنگ میزنم دکترم جواب نمیده مثل اینکه رفته مسافرت...امروزم پنجشنبه اس هر دکتری زنگ میزنم نیستن...نمی‌دونم چیکار کنم یکی کمکم کنه ...داغونم

عزیزم برو بیمارستان

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تهرانی برو اورژانس بیمارستان صارم

اگرم نیستی برو یه اورژانسی که واسه بیمارستان زنان زایمانه

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

عزیزم از کجا میدونی دهانه رحمت باز شده؟ من زایمان اولم اون اواخر خیلی پیش میومد بچم تو شکمم خودشو سفت میکرد ولی میرفتم دکتر میگفتن هنوز هیچ خبری نیست

وقتی فردی شما را می آزارد به این دلیل است که خودش در اعماق وجودش در رنج است…در واقع رنجی که او به شما می رساند زجرهای لبریز شده درونی خودش هستند ، چنین انسانی به تنبیه احتیاج ندارد بلکه فقط کمک میخواهد.
عزیزم از کجا میدونی دهانه رحمت باز شده؟ من زایمان اولم اون اواخر خیلی پیش میومد بچم تو شکمم خودشو سف ...

هفته ۲۴از سنو متوجه شدم طول سرویکسم شده ۲۰ و دهانه رحمم باز شده...درد ندارم خونریزیم ندارم....انقباض باعث میشه دهانه رحم بیشتر باز شده...شما اخرای بارداری طبیعی بوده اینجوری شین ولی من هنوز کلی راه دارن بچهام....خدا خودش نگهداره

ببين بشيني تو خونه درست ميشه؟ استرست كم ميشه؟

قشنگ پاشو برو اورژانس بيمارستان زنان

دكترت كدوم بيمارستانه؟ خودشون زنگ ميزنن بهش.

نترس دستكاري نميكنن اونا كارشونو بلدن

قرار نيست زايمان كني ك هي معاينه بشي

گل پسر مامان👦🏻😍♥️🤩