2777
2789

توپ بازی. ماشین سواری. دنبال دنبالو. همینا که دست میدازی رو چشمت و برمیداری و میخندونیش.  

شعر خوانی. قران خوندن. 

پسر من از بس باهاش توپ بازی کردیم دیگه یاد گرفته. یا میره قایم میشه منتظر میشه ما بریم سراغش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشالا عزیزم,منم دوروز دیگه یکسالش میشه,میگم شما غذا سفره میدین?

سلامت باشی. 

بسلامتی گلم. خداحفظش کنه. 

بعضی روزا که غذا داشته باشم اره. ولی ی مدته کلا افتاده به اسهال فقط کته هویج و سیب زمینی میدمش. 

مثلا امروز همون برنج و خورش سبزی که برا خودمون بود دادمش. 

میدونی وعده هاشو بیشتر کردم مجبورم غذا هم جدا براش بپزم . ولی همش باید فکر شام باشم. 

سلامت باشی.  بسلامتی گلم. خداحفظش کنه.  بعضی روزا که غذا داشته باشم اره. ولی ی مدته کلا ...

مثلا ماکارانی ی وعده(ناهار) بهش میدم. دوباره چند ساعت دیگه گشنش میشه. برا همین باز براش غذا درس میکنم. دیگه هم عصرونه میدم هم شام. 

سلامت باشی.  بسلامتی گلم. خداحفظش کنه.  بعضی روزا که غذا داشته باشم اره. ولی ی مدته کلا ...

منم وقتایی ک چلو گوشت داریم فقط میدم,اکثر وقتا غذای جداگونه میدم,گفتم از بعد یکسالگی غذای خودمون بدم

پسر منم ده روز دیگه یکساله میشه و غذای عمدش شیره...دیگه نمیدونم چی براش درست کنم..نمیدونم چرا چیزی ن ...

فرنی  یا حریره دوست نداره?یا سیب زمینی سرخکرده اکثرا اینو دوست دارم

فرنی  یا حریره دوست نداره?یا سیب زمینی سرخکرده اکثرا اینو دوست دارم

فرنی رو فقط یکبار خورد...هیچی هیچی نمیخوره...بخدا نمیدونم چیکارش کنم...همینکه قاشق رو تو دستم میبینه دهنشو قفل میکنه و یرشو چپ و راست تکون میده...اونقد دارم اذیت میشم..تروخدا دعا کن درست بشه اینم غذا بخوره

فرنی رو فقط یکبار خورد...هیچی هیچی نمیخوره...بخدا نمیدونم چیکارش کنم...همینکه قاشق رو تو دستم میبینه ...

انشالله درست میشه فقط اصرار بش نکن.مولتی ویتامین پدیا بست

زیتوکید هم برا اشتهلش خوبه

فرنی رو فقط یکبار خورد...هیچی هیچی نمیخوره...بخدا نمیدونم چیکارش کنم...همینکه قاشق رو تو دستم میبینه ...

غذاهاشو مزه دار کن. برا من اصلا فرنی و حریره هیچوقت نخورد. سعی کن شیرشو کمتر کنی که بتونه غذا بخوره.