2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داداشم عمل کرد

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
جای بخیش خیلی افتضاح میشه؟

نمیدونم ندیدمش😂 ولی بعید میدونم جای بخیش بمونه عمل نسبتا سبکیه

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
اره  عمل باز کرد .بله خیلی کمرنگ در حد یه بند انگشت هست

حالا منم کشاله ران عمل کردم جاشم یه بند انگشته و کم رنگ ولی بازم بخاطرش ناراحتم کاش یه حوری بود جاش اصلا نمیموند

میشه لطفا ازش بپرسی؟

باشه عزیزم لایکم کن فردا جوابشو میدم الان خوابه داداشم

حالا منم کشاله ران عمل کردم جاشم یه بند انگشته و کم رنگ ولی بازم بخاطرش ناراحتم کاش یه حوری بود جاش ...

جالب چرا فتق میگیری؟ احتمالا وسایل سنگین جا به جا میکنی یا ورزش سنگین میکنی

خداااااایا دوست دارم
خیلی ممنون یادت نرها

نه یادم میمونه